[Ad-urile Moldovei] Dorel Samoila (Zenith Media Moldova): Campaniile din trecut erau colorate și autentice

[Ad-urile Moldovei] Dorel Samoila (Zenith Media Moldova): Campaniile din trecut erau colorate și autentice

Dorel Samoila, CEO Zenith Media Moldova, s-a cunoscut cu advertisingul prin 2000, atunci când publicitatea era altfel. Și dă la o parte un mit des circulat printre creativi: „în publicitate nu se lucrează cu cifre”.  Își aduce aminte că pe atunci când începuse să activeze (pe când încă era posibil de făcut o strategie de marketing fără a include vreo rețea socială), erau o sumedenie de noțiuni, pe care la facultate nu le preda nimeni. Și a trebuit să le învețe.

Evoluează canalele de publicitate, evoluează tehnicile de comunicare, iar odată cu ele, și piața se mișcă din loc. Chiar dacă nu s-au produs mutații colosale, la orizont se văd niște schimbări promițătoare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related