[Bilant 2019] Ioana Mucenic: 2020 vine cu nevoia de a vorbi mai mult despre oameni si mai putin despre consumatori

[Bilant 2019] Ioana Mucenic: 2020 vine cu nevoia de a vorbi mai mult despre oameni si mai putin despre consumatori

Anul trecut a fost pentru agentia Minio Studio unul plin, cu rezultate incredibile ale campaniilor implementate si cresterea cifrei de afaceri. Chiar daca a facut primii pasi in antreprenoriat inca din facultate, Ioana Mucenic, CEO Minio Studio, intra cu anxietate in fiecare an de business. Dar lucrurile se rezolva, de fiecare data. 2019 nu a facut exceptie, nici de la panicile de inceput, nici de la un final bun.

2019 a fost un an bun, ne-a adus o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 20%, ne-am extins proiectele la nivel regional, ne-am consolidat echipa, am fost mai aproape de clientii nostri si ne-am dezvoltat considerabil expertiza si capacitatea de lucru.” 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Minio Studio este o agentie decisa sa dezvolte campanii de comunicare curajoase si autentice. Iubim inovatia si tehnologia, pe care le vedem ca fiind doua componente ale vietii noastre de zi cu zi. Minio Studio... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Festivaluri

Pozitii

SectiuneBranded


Related