[Bilant 2019] Cristian Ignat: Unul dintre cele mai mari trenduri va fi video storytelling-ul

[Bilant 2019] Cristian Ignat: Unul dintre cele mai mari trenduri va fi video storytelling-ul

Cristian Ignat, Founder Canopy, nu isi aminteste nimic urat din 2019. Si cu perspectiva asta porneste si in 2020. Cateva lucruri ar fi mereu de imbunatatit, insa: mai mult curaj la clienti, mai putin individualism in industrie, mai multa importanta data lucrului bine facut, indiferent ca e o campanie pentru o nava spatiala sau un spot pentru un sirop de tuse. Agentia a avut cereri de campanii chiar de pe 2 ianuarie. Va fi un an bun, are incredere Cristian. Cum a trecut 2019 si ce se intrevede in 2020, in randurile de mai jos.

 

Imi place cum suna inceput de deceniu. Iar asta cred ca imi da un boost mai mare de energie in acest inceput de 2020. Sfarsiturile de an sunt, in general, la Canopy, destul de relaxante. Anul trecut a fost totusi foarte atipic si agitat cu multe campanii pe final de 2019. La fel a inceput si anul 2020: am avut cereri de campanii chiar de pe 2 ianuarie. Ceva imi spune ca va fi un an plin si foarte bun.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related