Cristian Ignat, la 3 ani de Canopy: Am ajuns sa fim o “multi-judeteana” cu 24 de persoane, 2 pisici si 3 roboti software

Cristian Ignat, la 3 ani de Canopy: Am ajuns sa fim o “multi-judeteana” cu 24 de persoane, 2 pisici si 3 roboti software

De la unul dintre primele bloguri romanesti dedicate PPC-ului, la propria agentie de acest fel, lansata in ianuarie 2016. Canopy nu e primul business din portofoliul antreprenorului Cristian Ignat, ci al treilea (dupa un business de outsourcing fondat in Iasi si fondarea diviziei PPC din cadrul 2Parale/actual 2Performant care functiona in regim de agentie), iar numarul creste daca includem micile proiecte personale din perioada gimnaziului, cum ar fi "revista cartierului" pe care Cristian o edita si o vindea prietenilor.

Desi, cum spune el, romanilor li s-a intiparit puternic dorinta de a "face ceva pe cont propriu", Cristian nu si-a dorit niciodata un business numai al lui. Remarca, totodata, marele avantaj de a avea un partener intr-un business: dialogul si consultarea. Dar, cu dialog sau fara, parcursul deciziilor adoptate din 2016 pana astazi a adus Canopy in pozitia primei agentii PPC care achizitioneaza o agentie similara pe piata locala. E vorba de agentia de performance Edge a 2Performant, o preluare care a venit si pe fondul fragmentarii accentuate din piata de PPC marketing, spune Cristian.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


2Performant

2Performant este prima platforma de marketing afiliat din Romania, care, prin intermediul tehnologiei dezvoltate, permite magazinelor online sa lucreze cu oricat de multi afiliati. Afiliatii sunt specialisti in... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related