Lumini, culori, sunet si tehnologie [de ultima generatie] dau valente neasteptate unui eveniment aniversar

Lumini, culori, sunet si tehnologie [de ultima generatie] dau valente neasteptate unui eveniment aniversar

Exista o preconceptie in industrie, ca in BTL miza este pe “cel mai mare latest tech display”, pe rapiditate in implementare, pe manpower sau bugete.

Este cu siguranta si despre toate acestea, insa atunci cand lucrurile practice nu mai sunt de mult un challenge, incepi sa cauti “interesantul” si sa te orientezi spre solutii mai “left field” la provocarile clasice. Asa am ajuns sa lucram cu Daniel Wurtzel, cunoscut pentru instalatiile cinetice care se bazeaza pe propulsia aerului.

“De multe ori exista un reflex creativ ca pentru un tip de eveniment sa realizezi un anumit tip de experienta. Pentru evenimentul aniversar Chiesi am colaborat cu artistul american Daniel Wurtzel. Cred ca arta contemporana trebuie sa ajunga in mijlocul oamenilor, sa poti sa interactionezi cu ea ca sa o intelegi, nu doar sa o privesti. Evenimentele ne ofera exact ocazia ideala sa facem acest lucru. Am vazut sculptura cinetica a lui Daniel Wurtzel, artistul care a colaborat cu Cirque du Soleil si Tate Modern, intr-o vizita la Copernicus Science Center, Varsovia si mi-am dat seama ca instalatia lui a fost solutia perfecta pentru a crea word of mouth la eveniment si chiar si dupa. Cred ca inspiratia poate veni de oriunde, conteaza cum o exploatezi si in ce context”, explica Adrian Rosianu (Senior Graphic Designer, WOPA).

 

“Totul a inceput cu un brief sumar, care anticipa un proiect cu un challenge ridicat. Acesta a fost primul feeling, care m-a insotit atat pe mine, cat si intreaga echipa pe tot parcursul proiectului. Sustinuti de un client care isi doreste o experienta unica pentru invitatii sai, ne-am propus sa aducem ceva inedit care sa creeze o legatura emotionala puternica, facand un switch de la evenimentul traditional la cel inovativ. Astfel, un eveniment aniversar s-a reinventat si ne-a dus cu gandul la o galerie de arta moderna, care le-a oferit participantilor o experienta memorabila. Daniel Wurtzel a contribuit si cu recomandarile sale pe marginea unor elemente precum: lumini, combinatie de culori si sunet, astfel am reusit sa integram perfect creatia sa in cadrul evenimentului”, detaliaza Carolina Vasile (Senior Account Manager WOPA). 

Ne place mereu sa incercam lucruri noi, dar cel mai mult ne place cand toti factorii implicati - creatie, implementare si client trag in aceiasi directie, atunci se intampla magia. Ne place magia. 

 

Echipa pe proiect WOPA

Adrian Rosianu – Senior Graphic Designer
Alexandru Lazareanu – Head of Design
Irina Blansek - Copywriter
Cezar Iliescu – Art Director

Dragos Ometita – Creative Director
Carolina Vasile – Senior Account Manager
George Paun – Senior Account Manager
Tiberiu  Palu – Production Manager
Bogdan Domnescu – Senior Production Coordinator
Marius Arteni – Senior Project Manager
Catalin Lazaroiu – Junior Project Manager

Partener tehnic: Music Gear

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related