McCann isi transforma paginile de social media intr-o statie TV

McCann isi transforma paginile de social media intr-o statie TV

McCann Romania lanseaza McCann TV, o statie TV neconventionala care va transmite stiri si interviuri cu personalitati locale si internationale - anterprenori, artisti, influenceri, manageri, CEO, regizori, oameni din publicitate, media si marketing. 

Stirile si interviurile pot fi urmarite pe platforma online dedicata si pe pagina de facebook a grupului McCann, care acum s-a transformat in McCann TV.

Platforma gazduieste 4 tipuri de programe:

  • “One Minute Truth” - un program cu insight-uri strategice despre branduri si consumatori.
  • “Strategic Hack” - articole despre schimbarile de obiceiuri influentate de criza Covid-19
  • “What Now?” prezinta raspunsuri la cea mai presanta intrebare din ultimele luni.
  • “One Hour Truth” – un webinar prezentat de Rodney Collins, SVP, Director, McCann Truth Central Europe si Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Romania. 

 

Printre invitatii de pana acum in programele McCann TV s-au numarat Darren Cahill, Horia Tecau, Irina Rimes, Bro, Radu Muntean, Anton Groves, Hypno, fiecare dintre ei impartasind publicului din experienta lor si felul in care isi continua activitatea si proiectele pe timp de pandemie.

Episod Darren Cahill pentru “What Now?”

 

"Noua realitate si schimbarile produse peste noapte au adus cu o data cu ele nu doar un volum imens de stiri dar si un val de incertitudine si intrebari in ceea ce priveste viitorul. Proiectul McCann TV a fost creat din dorinta de a aduce optimism si speranta prin sfaturile si insight-urile expertilor si a diferitor leaderi care s-au adaptat cu succes, in timp record, la situatia actuala." Catalin Dobre (CCO McCann Romania/Creative Director CEE).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related