IAA x IQOS ne invită la webinarul live Connectivity 4 Better, cu Jacob Benbunan, Co-founder & Global CEO Saffron Brand Consultants

IAA x IQOS ne invită la webinarul live Connectivity 4 Better, cu Jacob Benbunan, Co-founder & Global CEO Saffron Brand Consultants

Marți, 14 iulie, de la ora 15:00, IAA și IQOS, într-un efort comun de a oferi perspective noi industriei de marketing și publicitate din România și celor interesați de aceste domenii, organizează webinarul Connectivity 4 Better - Brand in the time of coronavirus: Never waste a crisis.

Tratate din unghiul potrivit, vulnerabilitățile pot deveni puncte forte. Aceasta este ideea principală a următorului IAA Live Webinar care îl are invitat pe Jacob Benbunan - co-fondator și Global CEO al Saffron Brand Consultants.

Subiectul „Brand-urile în vremea coronavirusului: Nu risipi niciodată o criză” va pune pe masă idei valoroase pe care brand-urile le pot implementa în perioada de criză, câștigând astfel noi clienți, în ciuda contextului actual.

Cu mai mult de 30 de ani de experiență în marcom, Jacob Benbunan este co-fondatorul Saffron Brand Consultants, co-autor al „Disruptive Branding”, publicat în primăvara lui 2019 și coordonator de programe pentru companii din întreaga lume: Vueling, Bankinter, BBVA, Cepsa, Sabadell sau Openbank în Spania, Swiss Re, Akzo Nobel, Flying Tiger, T-Mobile, Engie, Sodexo, V&A în Europa, Institutul Doha Film, Youtube, Facebook, Collinear sau White & Case din SUA, Kyocera sau Fujitsu din Japonia.

IQOS este Connectivity Partner al seriei de evenimente Connectivity 4 Better și se alătură inițiativei IAA de a susține comunitățile care continuă să inoveze și să inspire. În cadrul acestor evenimente, profesioniști internaționali de top abordează subiecte care provoacă audiența: de la modul în care o situație de criză globală ne-a făcut să căutăm soluții creative, până la modul în care căutăm oameni cu idei similare pentru a inova în contexte atipice. Pentru webinarul din 25 iunie, IQOS oferă 70 de invitații celor care se înscriu pe pagina de Facebook a IAA.

"Credem că împreună putem redefini industria noastră pentru a o face și mai relevantă și mai utilă pentru societate și consumatori. Și nu putem face asta dacă nu avem alături parteneri care împărtășesc aceleași valori cu noi.", a declarat Diana Flutur (Director Proiect al IAA România).

IQOS este un produs destinat fumatorilor adulti care altfel ar continua sa fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related