Diana Flutur si Razvan Gavrilescu pregatesc Summit-ul European IAA de la Bucuresti

Diana Flutur, Director de Proiect in cadrul Consiliului Director IAA, va conduce echipa care va raspunde de toate activitatile legate de Primul Summit European IAA, ce va avea loc la Palatul Parlamentului, intre 26 si 28 Septembrie.

Dupa mai bine de 11 ani petrecuti in agentia D'Arcy - unde a coordonat atat proiecte de comunicare conventionala cat si neconventionala, ocupand pozitii precum Director al diviziei de BTL si Chief Operating Officer - Diana a fondat agentia independenta Odyssey Communication.

Diana va fi ajutata de un manager de proiect dedicat exclusiv evenimentului, in persoana lui Razvan Gavrilescu. Acesta s-a alaturat echipei executive IAA Romania la 1 Aprilie 2007, ca Manager de Proiect al Primului Summit European IAA care va avea loc la Bucuresti in perioada 26-28 Septembrie 2007. Dupa o experienta de peste 12 ani in publicitate, timp in care a ocupat pe rand pozitii precum Client Service Director si Deputy Managing Director in agentii multinationale precum McCann Erickson, Leo Burnett&Target si Grey Worldwide Romania, Razvan Gavrilescu a dat acum curs invitatiei Consiliului Director IAA de a prelua managementul organizational al primului Summit European IAA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related