Cele mai interesante titluri din Septembrie, pe WeInvent.ro

Cele mai interesante titluri din Septembrie, pe WeInvent.ro

Putem sa declaram linistiti ca pe WeInvent Septembrie a fost luna Femeii. Va lasam sa descoperiti mai jos de ce si sa parcurgeti astfel cateva dintre interviurile interesante, cu doamnele care au stat de vorba cu noi in aceasta luna.

Cu un executive MBA la Maastricht School of Management si o experienta in marcomm de peste 14 ani, de 2 ani de zile, Raluca Mihaila este freelancer pe trei paliere creative: marketing (fondatoare Utopic Brain – un boutique creativ cu clienti foarte diferiti, dar legati de un singur lucru: fac bine in jurul lor), fotografie concept (scrie povesti cu ajutorul imaginilor pe Raluca Mihaila Photography) si scriere creativa (are 4 carti publicate, este contributoare la diverse publicatii pe diverse teme actuale si de peste 11 ani scriitor pe Raluca Mihaila Stories).

Romanita Oprea vorbit cu ea despre parcursul carierei, creativitate, inspiratie, dar si cat de mult a fost sau nu influentata de pandemie si trenduri. Un interviu din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness.

Recent, Oxygen s-a repozitionat ca agentie de comunicare full service si are o noua identitate de brand. Fondata in urma cu aproape 12 ani ca agentie de relatii publice si prezenta cu birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca, Oxygen a preluat grupul de advertising si digital Frank, devenind astfel agentie integrata de comunicare. Cu aceasta ocazie agentia beneficiaza si de o noua identitate vizuala si un nou website.

Romanita Oprea a vorbit cu Tereza Tranakas, Managing Partner Oxygen, despre inceputurile ei in cariera si pe cont propriu, despre decizia repozitionarii agentiei, sediul de la Cluj-Napoca, pandemie si evolutia industriei de comunicare la nivel local si global, intr-un interviu din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness.

Bunul simt este cool si sexy. Am evoluat interesant, nu-i asa?! Colega noastra Cristina Enescu Aky are cateva opinii despre noul spot Papaya, pentru Fashion Days. Cu ocazia asta ii uram bunvenit Cristinei, la debutul pe WeInvent!

Antreprenor inovativ, premiata in 2019 de Business Elite in Olanda, CEO al agentiei de PR & Personal Branding TUDOR Communication care a castigat Business Performance Award la BiZ PR 2019 Awards si Small Consultancy of the Year 2018 la PR AWARD, Mihaela Raluca Tudor are o experienta in comunicare de peste 14 ani de zile (PR si jurnalism). In ultimii 8 ani de zile, echipa ei a organizat si promovat evenimente: Guinness World Records pentru Hospice Casa Sperantei, muzicalul si show-ul de cultura – Parsifal by Richard Wagner la Ateneul Roman (Evenimentul Anului) cu Christian Badea, etc. Povestea ei de business a fost publicata in cartea „Women’s Economic Force”, de Andreea Paul. In 2019 a lansat 2Value, o platforma inovativa care ajuta companiile mici si mijlocii sa se promoveze cu impact maxim, ajutandu-le sa isi creasca potentialul. Un interviu de Romanita Oprea, din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness.

Tot in Septembrie am observat in Bucuresti niste vizualuri cu Serban Pavlu, despre care am scris aici. Intre timp am aflat de pe IQads ca e vorba de o campanie mai ampla, pentru City Insurance.

Revista Biz a prezentat recent BrandRo, clasamentul celor mai puternice 50 de branduri romanesti, top realizat de Unlock Market Research, si care a desemnat Arctic drept este cel mai puternic brand romanesc in 2020. Un rezultat deloc usor de atins tinand cont de faptul ca mediul de business a fost si este in continuare puternic afectat de pandemia de coronavirus. Arctic a fost urmat in clasament de branduri consecrate precum Gerovital, Borsec, eMag, Dacia, Aqua Carpatica, Dero, Farmec, Dorna si Napolact.

In acest context ne-am bucurat sa o putem aborda pe Daniela Costi, Brand Manager Actic, si sa aflam mai multe despre cum a trecut brandul prin incercarile acestui an, schimbarile produse in ultima perioada, strategiile sale de CSR si marketing, cum vede ea piata de comunicare din Romania, precum si cum sunt consumatorii romani si cum trebuie acestia targetati. Un interviu de Romanita Oprea, din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related