Delivering awards for Campaigns that delivered! IAB MIXX Awards Romania 2020 - Editia a noua

Delivering awards for Campaigns that delivered! IAB MIXX Awards Romania 2020 - Editia a noua

Intr-un an in in care distantarea a fost cuvantul de ordine, IAB MIXX Awards, singurul festival internațional de digital din România, deschide inscrierile pentru a 9a editie sub un concept inedit - Delivering awards for fresh ideas that delivered!

Facand o paralela cu conceptul de “food - delivery”, IAB Romania invita agențiile de pe piața românească de advertising digital să-și înscrie cele mai savuroase campanii realizate în 2019 - 2020 pe site-ul mixxawards.ro, in perioada 12 noiembrie - 02 decembrie, urmand ca trofeele sa le fie livrate castigatorilor pe data de 16 decembrie, chiar la usa agentiei.

Odata cu implementarea si raspandirea conceptului de “work from home” multa lume s-a bazat pe serviciile de delivery atat pentru a comanda mancare cat si pentru alte bunuri necesare vietii de zi cu zi. Practic, pe durata izolarii, serviciile de delivery au fost cele care au adus normalitatea in viata tuturor!

Cum puteam ilustra mai bine un festival creativ in acest an...decat printr-un “Festin” al ideilor proaspete si savuroase care au stat la baza celor mai delicioase campanii digitale din acest an deosebit!

 

“Intr-o perioada complexa si dificila asa cum este cea pe care o traversam, atat la nivel de mental colectiv cat si individual e bine sa ne indreptam privirea catre lucrurile pozitive care se intampla in realitatea distopica pe care o traim. Optimismul este probabil cel mai bun si rapid vehicul catre depasirea contextului actual si intoarcerea la o normalitate confortabila si predictibila.

Istoric vorbind, fiecare perioada de criza vine la pachet cu o catalizare in gasirea de solutii. Solutii ce se concentreaza pe problema principala a crizei dar si solutii adiacente ei.

MIXX Awards 2020 isi propune sa evidentieze cele mai bune solutii de accelerare a digitalizarii de anul acesta pentru a genera doza de optimism vitala in acest moment. Ca sa reusim sa facem acest lucru o sa incercam sa organizam o gala relaxata si sa fim poate primul festival international care iti livreaza live - on air premiul acasa.”- Andrei Dragu - Event Director IAB MIXX Awards & Vice Presedinte IAB România

 

“Suntem foarte mandri ca Httpool este unul dintre sponsorii MIXX Awards in Romania de anul acesta. Lucram zi de zi cu agentii si branduri, stim cata munca necesita fiecare campanie eficienta, cat efort exista in spatele fiecarui proiect creativ si inovator, iar aceste eforturi merita sarbatorite si premiate. MIXX Awards dicteaza pentru noi standardele industriei de creativitate si performanta, iar Httpool, impreuna cu partenerii sai globali, isi doreste sa contribuie la dezvoltarea ecosistemului publicitatii digitale din Romania”, declara Bianca Vlaston, Country Manager, Httpool Romania

 

Mai multe categorii pentru mai multe gusturi

Creativitatea si imaginatia au fost singurele care nu au putut fi restrictionate si distantate anul acesta. Pentru a satisface toate gusturile, am introdus anul acesta mai multe categorii, pentru mai multe gusturi si mai multe ingrediente creative:

Pentru campaniile care au folosit ingrediente Creative, avem anul acesta 12 categorii: Brand Advertising, Video Advertising, Social Media, Branded Content, Native Advertising, Virtual and Augmented Reality or other New Technologies, Integrated Advertising, Influencer Marketing, Influencer Social Responsibility, Non-profit / Corporate Social Responsibility, Offline Digitalisation, Product Innovation

Campaniile cu ingrediente principale de Amplification se pot inscrie la Direct Response / Lead Generation, Search Advertising si Effective Use of Data

Iar pentru cei mai rafinati care au mers in campaniile lor pe Interactive Business Boost le recomandam categoria Campaign Effectiveness

Totodata am simplificat reteta inscrierii campaniilor, fiind necesara o singura inscriere chiar si entru mai multe categorii.

 

“Suntem mandri sa fim, pentru a doua oara, parteneri IAB MIXX Awards Romania. Credem ca acest eveniment are un rol esential in digitalul romanesc, atat inspirational, cat si educational, aducand in prim plan inovatia si forta comunicarii digitale. Le dorim tuturor participantilor mult success, iar pentru cei care vor inscrie lucrari in categoria Video advertising am pregatit si o surpriza, un premiu special oferit de Teads castigatorilor. Pentru noi, video advertisingul reprezinta un canal foarte relevant in comunicarea clara, eficienta si de impact a mesajelor advertiserilor, asa ca vom urmari cu mare interes aceasta categorie. Am vazut destule campanii interesante derulate anul acesta, asa ca le dorim succes si juratilor, vor avea o misiune dificila!”, Doina Radicof, Group Account Director @Teads.

 

Categoriile sunt aliniate cu cele ale MIXX Awards Europe, pentru a fi mai usor castigatorilor de la editia locala sa isi inscrie campaniile la editia internationala din 2021.

 

“La Adform, am celebrat si sustinut mereu inovatia si creativitatea si ne face placere sa fim partneri cu MIXX Awards, mai ales in acest an, atipic, care le langa dificultatile pe care le stim cu totii, a impins brandurile sa gaseasca metode noi de conectare cu consumatorii.”, Adrian Biciu, Sales Director SEE.

 

Influencer Marketing Category - A new flavour of MIXX Romania

Pentru prima data, in acest an, IAB MIXX Awards adauga in “meniu” 2 categorii distincte, dedicate marketingului prin Influenceri: Influencer Marketing - care premiaza cele mai bune campanii derulate folosind acest canal pentru a genera cel mai inalt nivel de interactiune cu clientii concomitent cu atingerea obiectivelor de brand in modul cel mai eficient si Influencer Social Responsibility - categorie dedicata campaniilor care, prin intermediul Influencerilor, au un impact pozitiv asupra comportamentului consumatorilor, tratand in acelasi timp si diferite cauze sociale.

 

Festi(n)valul care livreaza premiile pentru cele mai savuroase idei digitale!

Gala de premiere IAB MIXX Awards sa va desfasura online, campaniilor castigatoare fiindu-le livrat la usa trofeul acestei editii, intocmai ca un “pachet”, iar publicul va urmari live tot acest maraton de premiere, in timp ce intr-un studio cativa specialisti din digital vor analiza situatia generala a industriei si vor face previziuni pentru anul 2021.

Ca in fiecare an, câștigătorii IAB MIXX România se duc mai departe la MIXX Awards Europe! Este unul dintre principalele atuuri ale singurului Festival Internațional din România de Digital și Marketing Interactiv.

Taxa de inscriere este de 75 Eur pentru membrii IAB si 100 Eur pentru non membri. Pentru inscrierea la mai multe categorii se aplica un discount de 15%. Si anul acesta va exista o taxa speciala de 35 Eur pentru inscrieri din partea Creative Boutiques & Startups din zona de comunicare, creatie si PR digital.

Sponsorii IAB MIXX Awards Romania 2020 sunt Teads, Adform, Httpool, V8 Interactive, Therefour - Brand Strategists, Dev51, MarcomHub.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marcom Hub

Marcom Hub este un showroom de tehnologie creat exclusiv pentru profesionistii din industriile creative si reprezinta o retea de experti care isi propun sa aduca domeniul Marketingului Experiential mai aproape de... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related