Hai cu AQUA Carpatica la colindat și împreună putem schimba vieți

Hai cu AQUA Carpatica la colindat și împreună putem schimba vieți

Sărbători fără colindători?

Anul acesta a fost unul atipic și a adus multe schimbări în viața de zi cu zi. Sărbătorile acestea nu vor fi așa cum erau odată, iar obiceiurile care înainte ne aduceau multă bucurie, astăzi, pot pune viețile celor dragi în pericol.

Colindătorii nu vor mai bate la uși, dar asta nu înseamnă că tradițiile nu vor fi duse mai departe. Da, s-au schimbat multe, dar nu și magia sărbătorilor, bucuria de a dărui și forța pe care o au oamenii atunci când se unesc pentru un ideal sau pentru o cauză nobilă, în acest caz.

Chiar dacă ușa casei tale nu se va mai deschide pentru colindători în acest an, AQUA Carpatica a găsit o soluție: organizează cel mai mare colind virtual!

Le puteți deschide ușile colindătorilor prin intermediul ecranelor, pe laptop sau pe telefon și vă puteți arăta recunoștința donând pentru cei pentru care izolarea este un mod de viață și pentru care mersul la colindat a fost doar un vis îndrăzneț. Covrigii și merele, răplata obișnuită pentru colinde, se vor transformă în acest an, cu ajutorul vostru, în fondurile de care cei de la Fundația Motivation România au nevoie pentru achiziționarea scaunelor rulante pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Povestea lor o puteți urmări aici:

Un scaun rulant înseamnă o viață schimbată.

 

Primiți cu colindul?

Invitației AQUA Carpatica de a porni la colindat online și de a schimba vieți prin acest gest simplu au răspuns prompt artiști îndrăgiți și recunoscuți pentru implicarea lor activă în susținerea cauzelor sociale precum Andra, Horia Brenciu, Smiley și Pavel Bartoș.

Primul care a aflat a fost Horia care nu a stat deloc pe gânduri și cu mult entuziasm și-a mobilizat colegii:

 

Pavel Bartoș a continuat tradiția și a colindat-o la rândul său pe Andra:

 

Și bineînțeles că nu avea cum să nu-l colinde și pe bunul său prieten, Smiley:

 

Iar, astfel, mesajul AQUA Carpatica a ajuns din casă-n casă și mulți alți prieteni dragi au răspuns cu bucurie invitației de a colinda și de face o faptă bună: Mirela Retegan și Gașca Zurli, Iulia Zgripcea, Dan Helciug, Raluca Radu, Andrada Popa, Irina Sârbu, Alina Dumitru, Victor Yla, Paul Georgescu, Roxana Iliescu, Liviana Tane și mulți alții.

Hai și tu cu AQUA Carpatica la colindat! Doar împreună putem schimba vieți.

 

Cum te poți implica?

  • Fii colindător!
    Înregistrează un colind alături de cei dragi și încarcă-l pe platforma colindamromania.ro Astfel, poți ajunge virtual în casele celor pe care ți-ai fi dorit să-i colinzi în acest an, dar și în casele tuturor românilor care iubesc colindele și obiceiurile din străbuni.
  • Primește colindători!
    Accesează site-ul campaniei și bucură-te de fiecare colind încărcat.
  • Fă o faptă bună!
    Donează și tu pe ColindamRomaniaDoneaza și ajută atât copiii, cât și adulții cu dizabilități. Cu ajutorul tău, vor avea șansa unei vieți mai bune.

 

AQUA Carpatica, un brand implicat activ în societate

Încă de la începutul acestei perioade de crize sanitare, prin intermediul societăților și a Fundației VALVIS, Jean Valvis a ales să se implice direct prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispoziție în lupta pentru combaterea acestei pandemiei. Campania ”Colindăm România” a venit ca un pas firesc în continuarea acestui demers și își propune să aducă multe colinde în casele românilor și, astfel, să contribuie la ajutarea Fundației Motivation România.

"Societatea românească trebuie susținută și fiecare în parte trebuie să își aducă aportul spre binele tuturor. În vreme de sărbătoare, în acest context delicat, vrem să aducem oamenilor bucurie și să demonstrăm prin tot ceea ce facem că ne pasă de ceilalți."
Jean Valvis – Președinte – Director General

 

Colindăm România, o campanie AQUA Carpatica semnată de agenția Screen Native

"Iată că vom încheia acest an cu cele mai diferite sărbători din câte am avut până acum. Totuși, acest lucru nu trebuie să schimbe nimic din cele mai importante lucruri de care ne bucurăm acum, în fiecare an: de colinde și de binele pe care îl facem în jur.
Anul 2020 ne-a arătat tuturor că putem face tot ceea ce nu credeam că putem face. Am văzut cum tehnologia schimbă lucrurile și, chiar dacă, nu reușește încă să livreze experiența autentică, ne ajută să simțim și să rămânem împreună. De această dată, AQUA CARPATICA, împreună cu SCREEN NATIVE ajută românii să trimită și să asculte colinde din toate colțurile țării și le oferă tuturor șansa să doneze, pentru fiecare colind ascultat, pentru a susține cauza celor care sunt zi de zi izolați de o viață în care se pot deplasa liberi."
Mugur Pătrașcu, Managing Partner

 

"Ne-am gândit cum putem transforma un obicei atât de frumos – colindatul – într-unul digital, care să poată funcționa în aceste condiții.
Colindăm România a apărut aproape firesc, ne-am gândit ce-i lipsește Crăciunului de anul acesta și răspunsul a venit rapid.
Bucuria copiilor de a merge la colindat, momentul în care deschizi ușa unor colindători și sentimentul de bine atunci când faci o faptă bună.
Vedetele campaniei au raspuns rapid la apel și, cu ajutorul lor, suntem siguri că vom reuși să Colindăm România din ușă-n ușă, sau mai bine spus din ecran în ecran."
Paul Cioc, Creative Director

 

Echipele participante:

Echipa Screen Native:
Paul Cioc – Creative Director
Ștefania Cucu – Art Director
Tatiana Grigorescu – Art Director
Mircea Musteață – Copywriter
Elian Dumitru – Social Media Officer
Alin Dănilă – Head of Programming
Alexandru Stratulat – Front-end Developer
Daria Monoranu – Senior Account Executive
Ana Bărăităreanu – Client Service Director
Mugur Pătrașcu - Managing Partner

Storywood Studio
Regie - Letiția Roșculeț
DOP – Silviu Crăciun
Producție - Cristina Badea, Cristina Ceaușu și Adrian Bîlă
Editing - Alice Furdui

Media Investment
Crina Bibicu – Media Director
Iulia Danescu – Media Manager

Valvis Holding:
Jean Valvis – Președinte, Director General
Valentina Vesler – Head of PR and Communication
Menotty Tudosie – Special Projects Manager
Gabriel Săftescu – Media Specialist
Raluca Popescu – Social Media Manager
Andreea Velicoiu – Social Media Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related