Cristiana Belodan, noul Strategy & Transformation Director al Oxygen

Cristiana Belodan, noul Strategy & Transformation Director al Oxygen

Cristiana Belodan, unul dintre executivii de top din industria de advertising și publicitate din Romania, se alătură agenției Oxygen din poziția de Strategy & Transformation Director, responsabilă cu integrarea tuturor competențelor sub umbrela noii poziționări full-service a agenției, cu dezvoltarea și consolidarea serviciilor Oxygen, precum și de conducerea departamentelor de Strategie și Creație.

Membră în juriul Effie Romania și a International Advertising Association (IAA), Cristiana vine cu peste 15 de ani de experiență în industria de Advertising & Comunicare.

Parteneriatul actual vine ca urmare a unei colaborări de aproape doi ani în care Cristiana, din rolul de Consultant Strategic, a condus procesul de repoziționare a Oxygen în agenție de comunicare full service, având un rol major în reconfigurarea noii identități de brand a acesteia, în urma fuziunii cu Frank, anul trecut.

 

Alăturarea Cristianei în echipa noastră a venit aproape firesc, dat fiind rolul important pe care l-a jucat în repoziționarea agenției, precum și faptul că avem în comun aceleași valori, viziune și obiective. Numirea ei reprezintă un pas important în dezvoltarea agenției și un atu pentru clienții noștri. Sunt încântată să o avem alături în echipa Oxygen”, a declarat Tereza Tranakas, Managing Partner Oxygen.

 

Am găsit în echipa Oxygen un partener ambițios, perfecționist și pasionat și sunt sigură că împreună vom seta noi standarde strategice & creative pentru campaniile clienților actuali și viitori. 2021 va fi un an în care creativitatea eficientă va juca un rol și mai important decât în anii trecuți. Astfel, am acceptat cu drag oportunitatea de dezvolta în continuare produsul creativ și experiența Oxygen în toate domeniile comunicării”, a declarat Cristiana Belodan, Strategy & Transformation Director Oxygen.

 

Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum:  Enel, BCR, Arctic, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Sensiblu (Batiste, SPLAT, L’Occitane, iWhite, Apivita), Garanti BBVA, Nestlé, Skoda, Total Romania, VEKA Romania, Huawei, Siniat – Grupul Etex, VEEAM, Fashion House, Selgros, Snow, Masculan, Gregory’s România, Sony Pictures AXN, Intesa Sanpaolo, PPD România, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Aquavia, DELL, DIAGEO, Skechers, Dentons, Prime Kapital, Don Pedro, Green Cola și mulți alții.

Oxygen este singura agenție integrată din România cu prezență fizică în două orașe – București și Cluj-Napoca. Biroul Oxygen din Cluj-Napoca a fost inaugurat în 2018 și deservește preponderent clienți a căror activitate se desfășoară în Regiunea de Vest a țării.

Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related