UPGRADE 100 ți-a pregătit 6 ore intensive, în 18 februarie începând de la ora 8:30 AM: exclusiv despre produsele din ecosistemul Facebook

UPGRADE 100 ți-a pregătit 6 ore intensive, în 18 februarie începând de la ora 8:30 AM: exclusiv despre produsele din ecosistemul Facebook

Specialiștii globali ai produselor deținute de Facebook și experți independenți vor explica timp de 6 ore într-o transmisiune live din București, Dublin, Atena, Varșovia și Londra cele mai noi tehnici și secrete ale tuturor platformelor operate de Facebook.

UPGRADE 100 a încheiat un parteneriat cu portalul Marketing Week din Grecia și, timp de 6 ore, readuce proiectul “All Things Facebook & Instagram” pentru comunitatea profesională din România.

 

Cine vor fi trainerii?

Experții în digital marketing Alex Negrea – owner Social Smarts și Dragoș Stanca – managing partner Thinkdigital & fondator UPGRADE 100, îi vor avea ca invitați pe:

  • Katarzyna Turowski-Paliwoda – Facebook. S-a alaturat Facebook in 2016, conduce pietele emergente din Europa Centrala si de Est
  • Andreas-William Grivas – Facebook. In rolul lui de Client Solutions Manager, Andreas gestioneaza zona de e-commerce si de advertisers din Europa Centrala si de Est
  • Agnieszka Jaworska – Facebook. Profesionist in marketing digital cu peste 20+ ani de experienta atat in agentie, cat si la client. In rol de Product Marketing Manager din 2019, acopera toate pietele din Europa Centrala si de Est.
  • Mari Smith – Expert Independent. Poreclită „Regina Facebook”, Mari este considerata unul dintre cei mai importanți experti din lume in marketingul Facebook și un lider de top in gandirea rețelelor sociale.
  • Mirza Hadzic – Infobip | WhatsApp Business Solution Partner. Sales Director pentru Europa al unicornului croat Infobip (companie cu 2.400 angajati care are sediul la Londra). Solutiile Infobip sunt folosite de companii precum Burger King, Uber sau Vodafone.
  • Arjoon Boose – General Mills. Head of Culture and Brand Experience, cu o experienta de peste 16 ani in roluri de conducere in L’Oreal sau General Mills. E jurat al Global Effie Awards.
  • Soco Núñez de Cela – Burger King UK. Head of Brand & Marketing and Comm. Este omul aflat la baza succesului campaniilor Meltdown, Kanye West, Stevenage Challenge, Whopper of a Bus.
  • Dimitris Kanellis – Creative Technologist. Creatorul unuia dintre cele mai populare grupuri de Facebook din Grecia: „Thank you, next!”
  • Efthymios Savvakis – Aristotle University of Thessaloniki – TEDx Speaker și omul care a reușit să facă spectacol din prezența online a unei companii de…. pompe funebre!

Agenda completă - noi nume urmează a fi anunțate zilele viitoare - și toate detaliile privind accesul la acest live webcast sunt disponibile pe pagina oficială.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related