Alexandra Cantor: Zona corporate si ONG-urile sunt doua lumi care au de invatat una de la celalalta

Alexandra Cantor: Zona corporate si ONG-urile sunt doua lumi care au de invatat una de la celalalta

Dupa o lunga experienta in companii si agentii de publicitate, Alexandra Cantor a descoperit lumea unor ONG-uri despre care nu auzise, dar care schimbau fundamental in bine diverse zone ale societatii. Atunci si-a dat seama ca vrea sa invete de la ei cum se face bine pe bune si sa duca asta mai departe in job-ul ei de zi cu zi. Fast Forward in prezent, Alexandra Cantor e noua Directoare Executiva FFFF, o organizatie cu rol important cand vine vorba de politici publice pentru industrii creative. 

Alexandra este alaturi de FFFF din 2015, ca trainer de proiecte Policlinica de Marketing pentru ONG-uri si are un background de 16 ani de experienta in marketing si comunicare - Leo Burnett, Scala JWT, unde a lucrat cu P&G, Nestle, Groupama, Unicredit Bank, Bergenbier, Unilever si Strauss Group. A fost Marketing Manager in proiectul Indygen - o divizie de inovatie a Vodafone Romania, apoi Managing Director in agentia First Content Studio si a lucrat si pe diverse proiecte freelance.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related