[Noua frumusete] Cristiana Belodan: "Societatea i-a favorizat de milenii pe cei frumoși"

[Noua frumusete] Cristiana Belodan: "Societatea i-a favorizat de milenii pe cei frumoși"

De la facere lumii și până într-un viitor necunoscut, întrebarea „ce este frumusețea” va fi acolo pentru a ne bântui. Și, oricât de mult am dori să putem spune că, împreună cu evoluția societăților, am devenit mai înțelepți, mai încrezători în noi înșine, mai capabili să ne protejăm de campaniile care vor să ne atragă să cumpărăm produse care ne fac arată mai bine, suntem umani și vulnerabili. Vrem să fim frumoși. Doar că frumusețea nu este experiența superficială care ne acoperă corpurile. Este un proces complex care își schimbă forma și mijloacele, în timp. De la presiunea oglindirii în apa lacului, și până la presiunea Social Media și a faceapp-urilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related