Pui suflet în tot ce pui atunci când câștigi un client nou

Pui suflet în tot ce pui atunci când câștigi un client nou

La începutul lui 2021, v8 Interactive a câștigat contul de digital LaProvincia în urma unui pitch, preluând strategia de brand și comunicarea în digital pentru tot ce înseamnă "pui crescut la sol".

 

"De la originile bunului gust, la nostalgia mâncărurilor gătite de părinți sau bunici în copilărie, am căutat să arătăm consumatorului că produsele noastre își fac mereu loc în rețete care nu au vârstă, iar prospețimea ingredientelor, a puiului, este ca pe vremuri, gustul a rămas același. Echipa v8 ne-a livrat mai mult decât un drum câtre nostalgia bucătăriei de odinioară." , LaProvincia.

 

Brand-ul LaProvincia a început ca o afacere de familie și a ajuns să fie un jucător foarte important pe segmentul agroalimentar din România.

În acest sens, v8 Interactive a pășit într-un moment cheie, livrând informațiile transparente despre brand și procesele de creștere a puilor, în același timp, păstrând abordarea unică cu care ne-au obișnuit, pe segmentul de digital.

 

"În primul rând, ne-am dorit foarte mult să arătăm cât mai clar ce înseamnă puiul crescut la sol și să îmbrăcăm aceste informații într-un fel catchy și amuzant, cum ar fi exemplul antrenoarei de la ferma LaProvincia ce scoate zilnic puii la alergat și le ține evidența miilor de pași făcuți.

Apoi mai e aspectul gustului autentic de pui. Nu-ți trebuie o mașină a timpului pentru a avea din nou experiența culinară din casa părintească. Atât de bun e puiul LaProvincia, îți trimite papilele gustative fix acolo.", Cosmin Baba, Creative Director v8 Interactive.

 

"Ne-am dorit foarte mult să explicăm pe înțelesul consumatorului că acest pui chiar are un tratament preferențial și este crescut cu grijă, de mic și până la maturitate. Ne bucurăm că ne-am aliniat atât de bine cu echipa de creație de la v8 și împreună am reușit să ducem mai departe valorile brandului nostru și să arătăm de ce este atât de gustos puiul nostru crescut la sol.", LaProvincia.

 

Din echipa câștigătoare de la V8 Interactive fac parte:
Cosmin Baba – Creative Director
Rares Boghiu – Art Director
Emil Comsea – Art Director
Andreea Siran – Copywriter
Luca Oprina – Copywriter
Corina Angearu – Client Service Director
Andra Ghinea – Account Director
Angela Calin – Account Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related