Horia Ghibuțiu: Cel mai rău lucru, chiar mai grav decât tabloidizarea generalizată, rămâne atacul clonelor de presă – sunt multe și au audiență.

Horia Ghibuțiu: Cel mai rău lucru, chiar mai grav decât tabloidizarea generalizată, rămâne atacul clonelor de presă – sunt multe și au audiență.

Adaptarea în PR a fost grea pentru Horia Ghibuțiu, PR Director Golin. Noroc cu șocurile ușoare, care au amortizat trecerea din presă în cealaltă tabăra. Trecând de glumă, Horia se învață cu matematica și algoritmii noii meserii și păstrează unele apucături bune de jurnalist. Cum ar fi aceea că un interviu OK e acela din care ai ce să scoți în titlu. Pentru exemplificare, interviul de mai jos are câteva titluri posibile la fiecare intertitlu. A fost greu să alegem. Să fie pe emoție, cu mila și respectul actualilor și vechilor colegi? Să fie cu senzație, ceva din presa care supraviețuiește greu? Să mergem pe conflictul clișeic presa-PR? Pe gluma aceea cu munca plătită, la care râde și plânge orice jurnalist? Am ales după cum se vede. Deși ne-a plăcut mult și pasajul acesta:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related