[Veterani in PR] Irina Manole: Puterea pe care social media a capatat-o in ultimii ani este o sabie cu doua taisuri

[Veterani in PR] Irina Manole: Puterea pe care social media a capatat-o in ultimii ani este o sabie cu doua taisuri

Se uita la Apropo TV, la lumea publicitatii, si i se parea fascinanta. Asa ca la 23 de ani, cu multe ambitii si o vaga idee despre ce trebuia sa faca, Irina Manole a debutat in marcom. Dupa mai multe aventuri si experiente, la client si in agentii, despre care povesteste mai jos, Irina e in prezent Communications Director Oxygen. S-au schimbat multe in PR de cand a inceput in acest domeniu si pana acum, s-au schimbat dramatic de multe numai in ultimul an, cand pandemia a fortat domeniul la adaptare si reinventare.

Multe lucruri s-au schimbat si sunt inca in curs de schimbare. Daca inainte oamenii nu stiau neaparat ce isi doresc, acum stiu, iar captarea atentiei lor intr-un mod foarte creativ ramane o eterna provocare. Relatia dintre brand si consumator a devenit mult mai profunda, oamenii cauta o comunicare directa, onesta, relevanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related