Casa TikTok, ediția a treia, un eveniment de milioane de followers

Casa TikTok, ediția a treia, un eveniment de milioane de followers

Cei mai cunoscuți influenceri de pe TikTok au avut parte de un weekend creativ pe malul lacului Snagov, unde au realizat conținut și au dezvoltat idei pentru viitoarele proiecte din online în cadrul evenimentului Casa TikTok, aflat la ediția a treia.

Conceptul Casa TikTok, organizat de SQUAD Influencers, agenția de Influential Marketing care are în comunitatea proprie content creatori din TikTok, Instagram și Youtube, are scopul de a oferi interacțiune în viața reală influencerilor de top și oportunitatea de a face schimb de experiențe și idei întru-un spațiu idilic. Ediția a treia a fost atent pregătită, respectând normele de siguranță, astfel că fiecare participant a fost testat de coronavirus înainte de desfășurarea evenimentului.

Creatorii de conținut prezenți la Casa TikTok au milioane de urmăritori și vizualizări la videoclipurile postate, aceștia atingând diferite domenii de activitate, de la dans, storytelling, cooking, lifestyle, până la sketch-uri.

Mai mult, pentru a explica și mai bine legătura dintre agenție, influenceri și clienți, SQUAD Influencers a organizat în cadrul evenimentului și workshop-uri interactive între brand manageri și creatorii de conținut.

“Acum doi ani am pariat pe TikTok și am creat un business din asta în România. Astăzi, TikTok este cea mai downloadată aplicație din lume. Totodată am pariat pe oameni, pe tineri cu potențial care și-au făcut cunoscută vocea pe TikTok, iar noi, SQUAD Influencers, i-am ajutat să își croiască drumul către milioanele de followers și vizualizări, dar să câștige și bani din asta. Suntem zi de zi online, ne desfășurăm activitatea astfel, dar ținem foarte mult și la interacțiunea umană, reală, tocmai de asta Casa TikTok este un eveniment gândit să apropie influencerii, să creeze prietenii și relații dincolo de ecranele telefoanelor”, spune Mih Lovin (partner SQUAD Influencers).

 

La #CasaTikTok au participat Alex TrifAltazaar, Andreea Corb, Ana Petcu,  Ines Stana, Leoo Dumitru, Lorena SerbanValerie Lungu, Valentin Popescu, Valentina Keiko.

Casa TikTok, ediția a treia, a fost un eveniment organizat de SQUAD Influencers, cu sprijinul partenerilor Pepsi Romania, Lay's, L'Oreal, Regina Maria, BDG, Cereal Crunch și Maison des Crepes.

TikTok ocupă locul întâi în topul celor mai descărcate aplicații din lume, iar interesul pentru această platforma crește pe zi ce trece și în România, unde sunt peste 5 milioane de utilizatori.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related