pastel și IT Genetics „fac planul” pentru Planograma

pastel și IT Genetics „fac planul” pentru Planograma

Agenția pastel devine partenerul de comunicare strategică și PR pentru IT Genetics, furnizor de tehnologie specializat în soluții IT profesionale cu prezență în România, Ungaria și Bulgaria. pastel susține IT Genetics în comunicarea B2B, dar și comunicare corporate prin servicii media relations și realizarea de proiecte speciale. Primul proiect dezvoltat împreună fiind comunicarea lansării Planograma, platforma digitală de tip WMS (Warehouse Management System).

 „Creativitatea merge mână-n mână cu viziunea strategică, atent ancorată în realitate, soluții clare, care să poată oferi rezultate. Acesta a fost gândul pe care l-am avut când am răspuns cererii de pitch IT Genetics, iar rezultatul ne-a adus o colaborare de durată cu o echipă vizionară, ale cărei soluții tehnologice vin să schimbe fluxuri și operațiunile multor business-uri. Este o reală plăcere să lucrăm împreună și să contribuim la dezvoltarea Planograma, dar și a altor soluții IT Genetics”, a declarat Victoria Donos, Head of PR&Social Media Manager pastel.

„Prioritatea noastră, în acest proces de identificare a unei agenții, a fost să găsim echipa care să înțeleagă nevoile noastre de business și să le traducă în strategii de comunicare coerente, potrivite spiritului brandului nostru și industriilor în care activăm. Suntem entuziasmați să lucrăm alături de pastel, agenția care ne-a cucerit prin gândirea strategică, orientată spre rezultate, prin creativitate și dedicarea cu care abordează orice problemă.”, a menționat Liviu Sima, fondator IT Genetics.

 

Sub sloganul “Let us optimize you”, IT Genetics își propune să contribuie la digitalizarea mediului de afaceri, făcând tehnologia accesibilă tuturor companiilor, indiferent de natura și mărimea lor, și oferind soluții integrate, care îmbină partea de hardware cu cea de software. În cei 14 ani de experiență pe piața locală și cea internațională compania a implementat proiecte complexe de optimizare și automatizare, pentru clienți din industriile de retail, HoReCa, transport, logistică, producție, pharma și sănătate, educație, banking etc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related