Nerds & Words își pune telefoanele pe silent și câștigă pitchul Orange Business Services

Nerds & Words își pune telefoanele pe silent și câștigă pitchul Orange Business Services

Orange România, liderul telecom pe piața românească, adaugă o voce nouă comunicării în digital pentru divizia sa de business, Orange Business Services prin colaborarea cu Nerds & Words, agenție de content marketing și idei.

Echipa Nerds & Words va contribui la implementarea strategiei de creare conținut B2B a Orange Business Services, oferind audiențelor sale informații valoroase pe teme de cloud, securitate cibernetică, IoT, data analytics sau conectivitate. De asemenea, colaborarea își propune să facă cunoscute publicului parteneriatele și proiectele desfășurate de Orange în zona de smart city - inovație în interacțiunea oraș-cetățean, îmbunătățirea calității vieților oamenilor prin tehnologia Wi-Fi sau 5G. Vor fi prezentate materiale ample, interviuri sau studii de caz care vor răspunde la întrebări și vor înlesni accesul la informație.

Deși tehnologia face parte din viețile noastre, adesea ea este complicată, stufoasă în caracteristici și greu de înțeles. Astfel, ea trebuie prezentată publicului larg într-o manieră accesibilă și prietenoasă, mai ales atunci când e vorba de beneficii clare și imediate pentru acesta. 

Parteneriatul dintre Nerds & Words și Orange Business Services își propune exact acest lucru: simplificarea informației valoroase, facilitarea acesteia și prioritizarea a tot ce este important pentru profesioniști de toate nivelurile, parteneri Orange și reprezentanți ai sectorului public.

”Interesul pentru soluțiile IT&C și de conectivitate pentru companii a crescut în ultimul an, cum era firesc să se întâmple în contextul mutării activității în online. În același timp, noile tehnologii apar și se transformă cu o și mai mare viteză - în acest context, este foarte important ca publicurile noastre să fie la curent cu cele mai noi tendințe și să înțeleagă cum tehnologia poate duce la o transformare pozitivă a afacerilor și a administrațiior publice. Astfel, aveam nevoie de o agenție care să înțeleagă peisajul complex al comunicării B2B, să îmbine creativitatea și documentarea riguroasă și să livreze o strategie de content adaptată mediului de business. Ne bucurăm că am găsit toate astea la Nerds & Words și că ei reușesc să “traducă” detaliile tehnice ale inovațiilor Orange Business Services”, Mircea Barroso, Head of B2B Marketing, Orange Business Services.

 

”Și la pitch, și la creionarea strategiei ulterioare, echipa NaW și-a pus salopeta de researcheri și devoratori de informație. Când miza e cuvântul scris de Orange în online, nu faci economie de resurse. Mă bucur că efortul se vede în concretizarea acestui parteneriat.”, Codruț Baciu, GM, Nerds & Words.

Credit foto: Magda Constantin

Cei care urmăresc activitatea Orange Business Services în mediul online se pot aștepta la aceleași standarde ridicate de comunicare, materiale scrise, studii de caz și informație atent structurată; însă dintr-o perspectivă în plus, integrată strategiei de comunicare Orange Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Nerds & Words

Nerds & Words este o agenție de conținut scris. A apărut la final de 2017, și-a făcut echipa în 2018, s-a împrietenit cu primii clienți mari în 2019. Și de-atunci tot crește. Suntem generația... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related