[Obsesii part-time] Bianca Crăciunescu: Pasiunea pentru voluntariat și educație m-a schimbat profund, am devenit mai deschisă să cunosc oameni noi, să le aflu poveștile, pasiunile

[Obsesii part-time] Bianca Crăciunescu: Pasiunea pentru voluntariat și educație m-a schimbat profund, am devenit mai deschisă să cunosc oameni noi, să le aflu poveștile, pasiunile

Prin voluntariat, Bianca Crăciunescu nu a descoperit doar puterea transformatoare a implicării în comunitate, ci și pasiunea pentru comunicare. Era la facultate când s-a decis să se înscrie într-o Asociație de Studenți, iar experiențele de acolo au făcut-o să înțeleagă că se pricepe la social media fără prea mult efort. Acum, după ce a mai adunat know-how din joburile pe care le-a avut, e recunoscătoare că pasiunea ei s-a concretizat în munca pe care o face la job. Reușește să-și facă timp atât pentru rolul de Social Media Coordinator în cadrul Web Ventures, cât și pentru jobul part-time din cadrul PlaYouth, o asociație care creează o legătură mai strânsă între copii și părinții lor și pe care Bianca a susținut-o încă din 2015.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Web Ventures

Cine suntem?In 2010, Web Ventures se lansa ca agentie independenta intr-o lume care nu intelegea neaparat valoarea digitalului. 10 ani mai tarziu, briefurile au devenit mai complexe, nevoile clientilor au depasit... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related