Unfold the styleZ. Colecția capsulă de modă versatilă inspirată de tehnologie

Unfold the styleZ. Colecția capsulă de modă versatilă inspirată de tehnologie

Alegerea telefonului este și un act of fashion, până la urmă. Smartphone-ul este cel mai folosit obiect al nostru, cel mai purtat, cel mai aproape de noi, în orice moment. De când ne trezim și înainte să adormim, este compania noastră tehnologică ultimă. Ne place sau nu, el trebuie să se potrivească cu toate outfiturile noastre, de job sau de petrecere, atât în zilele bune, cât și în acelea, binecunoscute, în care nimic nu vine bine sau nu se potrivește momentului. Dar dacă ar exista o colecție care s-ar potrivi perfect moodului nostru din această toamnă, așa cum o face telefonul deja? Unfold the styleZ este mixul perfect între fashion, tehnologie, adaptabilitate și transformare. Colecția capsulă realizată de Samsung în parteneriat cu Fashion Days, inspirată de  Z Flip3 și Z Fold3, aduce culoare, schimbare și surprize necesare pentru o toamnă cu stil. 

 

Când tehnologia se întâlnește cu moda

Experiment, versatilitate, mișcare. Fun & funk, original. Plus semnătura unui designer hip. Colecția capsulă Unfold the styleZ dezvoltată de Samsung în parteneriat cu Fashion Days deschide posibilități noi în modă, suprinzătoare. Ea a fost inspirată de noile telefoane Samsung lansate anul acesta, Z Flip3 și Z Fold3, și - la fel ca ele - este un statement pentru inovație și transformare. Ținute personalizabile și piese transformabile pentru oameni în căutare de experiențe noi, cum sunt consumatorii Samsung, Unfold the styleZ este intersecția perfectă pentru tehnologie, inovație și fashion.

Gândită în funcție de nevoile unor consumatori activi, mereu în mișcare, colecția este construită în straturi adaptabile la diferite contexte. Job sau ieșit în oraș, zile frumoase sau friguroase, casual sau chic, ținutele aduc un vibe nou și un ritm bun toamnei acesteia.

Colecția Unfold the styleZ este rezultatul elegant și glam al unei simbioze foarte reușite dintre tehnologie și lifestyle. Ne bucurăm că inovația ce stă la baza noilor telefoane pliabile a reușit să fie materializată într-un astfel de proiect, și că în acest fel putem să le arătăm utilizatorilor cât de versatile sunt Galaxy Z Flip3 și Fold3 – acestea nu oferă doar tehnologie de ultimă generație, dar pot deveni oricând surse de inspirație și chiar accesorii care completează sau transformă o ținută vestimentară, spune Simona Panait, Director Marketing Samsung România & Bulgaria. 

De altfel, nu este prima întâlnire între Samsung și Fashion Days. Parteneriatul lor se află la cea de-a doua ediție și vine în întâmpinarea publicului român de a experimenta atât tehnologie de ultimă generație, cât și elemente autentice de relevanță locală. Anul trecut, Samsung a lansat Prêt-à Z Flip, prima colecție inspirată de Galaxy Z Flip 5G, în colaborare cu Fashion Days. 

Acum, Unfold the styleZ are ca muze de inspirație Z Flip3 și Z Fold3, cele două telefoane Galaxy Z care deschid o nouă lume, plină de posibilități. De la design-ul iconic, până la experiențele captivante și imersive de divertisment, Z Flip3 și Z Fold3 le oferă utilizatorilor noi modalități unice de lucru, vizionare de conținut și gaming, dar și de exprimare a stilului lor. 

În premieră, colecția aduce obiecte noi, personalizate de GRAURE, sneaker artist și ambasador Samsung: sneakers și huse dedicate acestui proiect, în ediție limitată. De altfel, colecția are și o surpriză. La orice telefon Galaxy Z Series cumpărat de pe Fashion Days, utilizatorii primesc cadou o husă în ediție limitată personalizată realizată de designerul român.

 

Ținute în continuă mișcare

Unfold the styleZ este o invitație la experimentare cu piese inedite, atât vestimentare, cât și de tehnologie. Colecția cuprinde piese transformabile, care stau la baza unor ținute personalizabile și mereu în schimbare, întocmai ca telefoanele din seria Galaxy Z.

Patru outfit-uri, atât pentru ea, cât și pentru el au fost create de stiliștii Fashion Days. Ținutele pornesc de la un look de bază, care poate fi apoi transformat cu ușurință, în funcție de context și nevoi. Mergi la job și apoi ieși în oraș, dimineața anunță o zi frumoasă, dar până seara se face frig - ținutele se transformă în funcție de toate aceste schimbări, prin straturile lor adaptabile. 

Vizitatorii Fashion Days au parte și de o selecție de piese pentru femei și bărbați, curatoriată de stiliștii Fashion Days, gata de cumpărat și de purtat în orice formulă.

Și pentru că orice colecție de fashion are nevoie de un fotograf pe măsură, parteneriatul Samsung & Fashion Days l-a implicat pe fotograful de fashion și membru al #TeamGalaxy, Vali Bărbulescu. Imaginile din campanie sunt realizate de el și inspirate, la rândul lor, de unghiurile impresionante pe care le poți surprinde în Modul Flex al telefoanelor, funcția unică prin care telefonul pliat oferă camerelor perspective noi. 

 

Performanță, multitasking & design iconic

De ce tocmai telefoanele Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G sunt sursa de inspirație a acestei colecții? Pentru că sunt cea mai nouă generație de dispozitive pliabile, lansate anul acesta, care oferă utilizatorilor noi modalități unice de lucru, vizionare de conținut și gaming. Z Flip3 și Z Fold3 constituie dispozitive complete, atât pentru productivitate, cât și pentru experiențe surprinzătoare de divertisment. Plus un design iconic și durabilitate.

„Cu Galaxy Z Fold3 și Z Flip3, Samsung redefinește din nou posibilitățile cu ajutorul smartphone-urilor pliabile, oferindu-le utilizatorilor necesarul de flexibilitate și versatilitate pentru ritmul alert în care trăim. În calitate de pionier și lider în industrie în categoria dispozitivelor pliabile, suntem mândri că putem contribui constant la moștenirea în inovație prin lansarea dispozitivelor Z Fold3 și Z Flip3. Aceste dispozitive echipează utilizatorii cu o tehnologie care deblochează noi modalități de a maximiza fiecare clipă, bucurându-se de ele cu ajutorul unui ecosistem construit special pentru deschiderea și inovarea unor noi posibilități”, a declarat Dr. TM Roh,President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Z Fold3 și Z Flip3 dispun de rezistență la apă, întalnită pentru prima dată la smartphone-uri pliabile, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze dacă sunt prinși în ploaie. Ambele dispozitive sunt, de asemenea, echipate cu noua noastră carcasă din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone.

Iar designul lor compact, unic, le transformă în adevărate piese de fashion. Motiv pentru care a apărut Unfold the styleZ, colecție de care vă puteți bucura de cel mai bun și vadaptabil mix între modă și tehnologie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related