Romtelecom isi invita clientii sa redescopere cele 75 de magazine, ALTFEL, ale companiei

Incepand din 15 septembrie, Romtelecom desfasoara campania "ALTFEL-Vezi schimbarea in noile magazine" ,menita sa promoveze noua imagine a celor 75 de magazine din reteaua companiei. Aceasta campanie se va desfasura in cinci etape de comunicare la nivel local, in presa scrisa si la posturile de radio din fiecare dintre orasele in care Romtelecom detine magazine, acoperind tot teritoriul tarii. Principalul obiectiv al acestei campanii este repozitionarea lantului de magazine al Romtelecom, in contextul amplului proces de schimbare pe care il traverseaza compania, prin transformarea lor in centre comerciale moderne, care raspund celor mai ridicate standarde de retail si inlocuiesc fostele oficii ale companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

SectiuneRelated