Skillzz Academy - carapacea digitală multidisciplinară – lansează Cursul online de Facebook Ads, explicat de experți, pe înțelesul tău

Skillzz Academy - carapacea digitală multidisciplinară – lansează Cursul online de Facebook Ads, explicat de experți, pe înțelesul tău

Mediul online este fără doar și poate locul de întâlnire al comunicării și promovării brandurilor din întreaga lume, în care trebuie să știi cum să ții capul la suprafață, pentru a te face cunoscut. Facebook și Instagram sunt principalele platforme de socializare, foarte puternice, robuste și într-o continuă dezvoltare, iar pentru a înțelege ideologia și principiile reclamelor, bugetelor investite și ale rentabilității, ai nevoie de tehnici digitale și strategii eficiente pentru crearea, promovarea și optimizarea campaniilor.

Cursul online de Facebook Ads, explicat de experți, pe înțelesul tău este un skillbox proaspăt scos din experiența, secretele și cunoștințele de marketing, dobândite în Agenția de Marketing, Strategie și Creație - Yellow Tree, din Timișoara și purtate în spate de carapacea digitală Skillzz Academy - un mediu online multidisciplinar, orienat spre conținut educativ și luminos, menit să șlefuiască și să ghideze parcursul campaniilor de succes în Facebook & Instagram.

 

Cine este Skillzz Academy și de ce ai un avantaj dacă faci cursurile?

O echipă de profesioniști, cu peste 10 ani experiență în maketing, creație și strategie publicitară, care își dezvăluie secretele, bunele practici și strategiile din culisele experienței adunate de-alungul celor peste 2500 de reclame create, prin care s-au rulat bugete de peste 600.000 euro și pe care acum le oferim într-o manieră pedagogică și bine structurată. Tehnicile digitale prezentate în curs, pot fi folosite pentru orice serviciu ales de tine, ca să obții rezultatele dorite. De exemplu, am pregătit inclusiv un material GRATUIT, prin care explicăm care este formula corectă pentru setarea bugetelor de promovare, urmând să creăm și alte materiale suport.

În prezent, există 2,45 miliarde de utilizatori activi lunar pe Facebook și filialele sale, inclusiv Instagram, WhatsApp și Messenger. În ciuda zvonurilor despre „decăderea platformei”, aceasta încă înregistrează o creștere de 8% a utilizatorilor activi, de la an la an.

Tocmai aceste statistici sunt motivul pentru care publicitatea în Facebook rămâne un pilon important în demersul de a construi o audiență puternică și de a face un brand cunoscut.

Cum transformă Cursul de Facebook Ads oamenii în skilleri, care rulează campanii de succes?

Procesul de vânzare este mult mai complex decât se vede la suprafață, iar cu ajutorul Cursului de Facebook Ads descoperi, pas cu pas, dedesubturile funcțiilor din spatele platformei: înțelegi întreg procesul prin care o persoană ia decizia de cumpărare și cum poți să apari tu, în momentul și locul potrivit, pentru ca decizia lor sa încline spre produsele / serviciile tale.

Facebook este o platformă de socializare, nu un marketplace, iar acest lucru înseamnă că platofrma acordă prioritate experienței utilizatorului în fața reclamelor – deci trebuie să știi să miști niște rotițe, pentru a pune vânzarea în mișcare.

Cu ajutorul informațiilor și exemplelor sintetizate, simplificate și explicate într-un mod clar și eficient, Cursul reușește să descifreze partea tehnică a platformei Facebook Ads și să o prezinte ca pe un tool puternic și necesar unei promovări de succes.

Practic, oricine care deține un business sau dorește să facă un brand cunoscut, va avea acces la:

  • exemple testate despre cum trebuie să arate o reclamă ce îți garantează victorii în Facebook Ads
  • metode și strategii de promovare up to date, învățate din practică, din sutele de ore de research și studii de caz, realizate de Agenție.
  • formule corecte de gestionare a bugetelor de promovare, pentru a obține rezultate măsurabile.

 

Cui se adresează și ce conține Cursul de Facebook Ads?

Cursul online de Facebook Ads, explicat de experți, pe înțelesul tău este creat pentru studenți, freelanceri, antreprenori, angajați ai departamentelor de marketing ale companiilor, care își doressc un avantaj în CV sau portofoliu, care vor să înțeleagă contextele, să poarte discutii concrete despre Facebook Ads, să învețe spre ce anume să își focuseze atenția și obiectivele, devenind în timp și cu exercițiu, propria lor Agenție de publicitate.

Este pentru toți cei care au puțină experiență în Ads Manager sau deloc și își doresc o fundație stabilă, un start complet și corect în lumea reclamelor din Social Media.

Structurat pe 5 capitole concentrate, dar împărțite în subcapitole bogate în informații și exemple, preluate din campanii naționale cu rezultate măsurabile, Cursul de Facebook Ads este doar primul dintr-o serie de cursuri de acest gen, acoperind, în primă fază, următoarele etape:

Capitolul 1. Introductiv
Capitolul 2. Cum să ai un start corect în Facebook Ads
Capitolul 3. Cum alegi obiectivele campaniei in funcție de rezultatele pe care doresti sa le obtii
Capitolul 4. Cum ajungi la Audienta brandului tău
Capitolul 5. Cum creezi, pas cu pas, o campanie prin care să îți faci brandul cunoscut 

Cursul de Facebook Ads explicat de experți pe înțelesul tău se află în faza de pre-lansare și poate fi achiziționat la un preț promoțional de doar 189 Lei, până la data de 2 Decembrie - când va fi și ziua oficială de lansare a cursului online, iar campania promoțională se încheie. 

Bazându-ne pe experiența din spate, orele de muncă, filmat, editari, creare materiale suport, valoarea cursului depășește suma de 8000 Euro și credem că această prelansare este momentul potrivit ca toți cei care sunt interesați să-și facă brandul cunoscut sau să intre în comunitatea oamenilor de marketing, trebuie să se mobilizeze și să îl achiziționeze.

În completarea curusurilor la care lucrăm intens, pregătim și un produs - problem solver - prin care te învățăm cum să îi targhetezi pe cei care au fost în magazinul tău online, au pus în coș, dar nu au finalizat comanda. Practic, un produs accesibil, la preț mic și la îndemâna oricui, care îți rezolvă imediat o nevoie anume. Dacă consideri că acest curs nu este pentru tine, măcar înscrie-te la newsletter să fii la curent cu următoarele cursuri pe care le lansăm.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related