Tech Meets Trust: Confident Communications devine agenția de PR a METAMINDS

Tech Meets Trust: Confident Communications devine agenția de PR a METAMINDS

Confident Communications a preluat la începutul acestui an activitatea PR pentru METAMINDS, unul dintre cei mai importanți integratori de soluții de securitate cibernetică și arhitecturi complexe în domeniul IT de pe piața românească.

„Ne-am regăsit în sloganul METAMINDS, Tech meets trust. De asemenea, ne-au inspirat atât abordarea umană, cât și structura și viziunea echipei de management în ceea ce privește proiectele de responsabilitate socială. Confident Communications are o experiență consistentă în comunicarea tech, așa că ne-a fost ușor să ne aliniem la obiectivele de comunicare ale METAMINDS. Suntem nerăbdători să dăm startul primelor proiecte.”, spune Mara Gojgar, fondator Confident Communications.

„METAMINDS livrează soluții premium de mare complexitate în domeniul securității cibernetice pentru organizatii din mediul public si privat, așa că aveam nevoie de un partener care să ne înțeleagă planurile și obiectivele la un nivel profund. Experiența echipei în comunicare pentru industria tech și audiențe B2B, precum și strategia propusă de Confident Communications ne-au convins ca acest parteneriat va reuși să transmită în modul ce mai profesionist mesajele companiei în spațiul public.”, a declarat echipa de management METAMINDS.

METAMINDS S.A. este o companie 100% românească, specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe în domeniul IT. Compania a fost înființată în 2015 și numără peste 90 de proiecte derulate cu succes la finalul lui 2021.

METAMINDS deține expertiza înalt calificată care i-a permis sa livreze cu succes soluții complexe în domenii cheie precum infrastructuri critice de interes național, dar și în sectoare de interes prioritar, inclusiv financiar-bancar, telecomunicații, energie și utilități. O confirmare importantă a performanțelor livrate vine și din partea Financial Times, care a plasat METAMINDS în topul companiilor cu cea mai rapidă creștere timp de doi ani consecutiv, în 2020 si 2021, respectiv.

Fiind o companie 100% românească, susținerea activă și constantă a educației, a performanței și a comunităților locale  completează în mod firesc valorile METAMINDS.   Proiectul ”Reciclăm nu doar pentru natură, ci și pentru educație”, desfășurat împreună cu Asociația Floare de Colț din cadrul Colegiului Național ”Mihai Viteazul” din București a primit Gold Recognition la categoria “Educație pentru elevi” din partea Community Index 2021.

În noiembrie 2021, METAMINDS a făcut posibilă realizarea unei premiere absolute pentru învățământul din România, în parteneriat cu Asociația Însemne și UNESCO. ”Lecția din Troia” este prima lecție multidisciplinară online transmisă live de la sit-ul arheologic din Troia, în Turcia, în  continuarea seriei EDUCAȚIE LA ÎNĂLȚIME, pentru peste 3.000 de școli din România.

Fondată în anul 2011, Confident Communications este formată din: Confident PR, business communication consultancy specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, divizie specializată de servicii foto, video, podcast și livestreaming.

În anul 2021, Confident Communications a câștigat 2 premii Silver pentru Tech PR și Brand PR – New products & services în cadrul Galei PR Award, iar în anul 2020, Confident Communications a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul aceleiași competiții. De asemenea, proiectele de tech ale agenției s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agenției fac parte clienți precum Xiaomi, VTEX, Anchor Grup, Ciel, Thoughtworks, Connections, Mitsubishi, Spaces, Regus, Liberty Galați, Roche Diagnostics. Agenția este membru în Chartered Institute of Public Relations din Londra. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related