Noua campanie de imagine Bergenbier este realizata de Leo Burnett

Campanie de imagine Bergenbier, semnata de Leo Burnett, se desfasoara sub sloganul "Prietenii stiu de ce" si anunta sub noua identitate un brand puternic.

Campania de comunicare care are la baza o platforma de comunicare specifica marcii promovate, va cuprinde, pe langa spotul TV "Bea cu masura" difuzat din 15 martie pe posturile de televiziune: Pro TV, Antena 1, TVR 1, TVR 2, Prima TV, MTV Ro, TV Sport, materiale de promovare la punctele de vanzare, precum si alte executii care sustin noua identitate Bergenbier.

"Noua campanie Bergenbier a plecat de la filozofia in care noi credem foarte mult si anume ca marcile trebuie sa genereze loialitate nu numai la nivel comportamental dar si la nivel de afinitate. Mai ales ca aici vorbim poate de una dintre putinele marci romanesti, o marca cu un potential extraordinar, o marca care poate si trebuie sa-si depaseasca categoria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related