KUBIS și Philips România prepară o campanie proaspătă de comunicare cu espressor-ul Philips LatteGo 5400

KUBIS și Philips România prepară o campanie proaspătă de comunicare cu espressor-ul Philips LatteGo 5400

KUBIS semnează o nouă campanie de conținut pentru Philips România în parteneriat cu Delia Avram, Head Barista. Prin cele 4 video-uri atent crafted pentru a fi la intersecția dintre produs, tehnologie, gust si poftă, campania surprinde toate detaliile unei cești de cafea perfecte făcute cu espressor-ul Philips LatteGo 5400.

Pregătite cu pasiune, noile povești LatteGo îsi propun să le deschidă românilor de acasă pofta de o cafea cu lapte la superlativ, dar si să le dezvăluie ce ingrediente stau în spatele ei și mai ales cum se îmbină acestea perfect grație setărilor potrivite.

Insight-ul care a dat startul campaniei este convingerea că nu ai putea să-ți faci niciodată acasă o cafea la fel de bună precum cea preparată de un barista în cafenea.

“Din fața barului pare că nu ne-am putea ridica niciodată la nivelul de expertiză al unui barista. Acea cească de cafea perfectă, cu un biscuit lângă, din cafenea, pare de neconceput în confortul propriei case. Delia Avram ne-a ajutat să demontăm această percepție, arătând tuturor cum își prepară cafeaua preferată cu espressor-ul Philips. Prin acest “sneak peek” în intimitatea vieții unei barista, am putut convinge fanii Philips si nu numai, că o cafea bună e cu adevărat accesibilă tuturor.“ explică Maria Teodorof, Group Creative Director, KUBIS. 

„Apreciem întotdeauna campaniile care au la bază un produs puternic și care pleacă dintr-un insight valoros. Interesul românilor pentru o cafea bună pe care o poți face acasă a crescut în ultimii ani, cu atât mai mult în perioada aceasta când o parte dintre noi ne-am mutat biroul acasă și am început să petrecem din ce în ce mai mult timp în interior. De aceea ne-am dorit să dezvoltăm un espressor care îți oferă o varietate largă de sortimente delicioase, fără niciun efort, în confortul propriei case.

La fel de important a fost și să îi introducem pe consumatori în lumea cafelei preparate ca la carte, mai ales că mulți dintre au făcut pentru prima dată achiziția unui espressor în această perioadă. De aceea ne-am bucurat că am avut ocazia să colaborăm cu Delia Avram alături de care le-am putut arăta tuturor cât de ușor este să ai acasă o cafea ca la cafenea, mai ales când ai niște boabe de calitate și un espressor cu o tehnologie revoluționară cum este unicul sistem pentru lapte, LatteGo.”, declară Roxana Chiriloi, Business Marketing Manager Coffee Category

Un espressor perfect pentru o cafea pe măsură

Espressor-ul Philips LatteGo 5400 are toate funcțiile necesare pentru ca fiecare dintre noi sa își prepare cafeaua preferată în confortul de acasă. Printre lucrurile care-l fac să fie special se numără sistemul de lapte inovator ce poate fi curățat în 15 secunde, cele 12 varietăți de cafea și cele 4 profiluri speciale de utilizare. 

Mai mult decât atât, cele 4 episoade ne îndeamnă să învățăm si celelalte lucruri care stau la baza succesului – importanța boabelor de cafea, a tipului de râșniță și, implicit, a modurilor de reglare.  

Vă invităm să vă  turnați o cească aburindă de cafea si să vă convingeți de performanța Philips LatteGo 5400, prin experiența Deliei.

 

Echipa:

Echipă Philips:
Roxana Chiriloi - Business Marketing Manager Coffee Category
Ioana Samoilă - Digital Marketing & E-Commerce Manager

Echipă Kubis:
Maria Teodorof - Group Creative Director
Anca Mașek - Senior Art Director
Alexandra Tudor - Senior Strategic Planner
Ana Pătruț - Group Account Director
Sebastian Luba – Head of Social Media
Marian Ciungu & Ionuț Avădanei – Video Editor

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related