[Account Life] Monica Petricică: Cea mai mare diferență între „atunci” și „acum” cred că vine din schimbările de consum de media

[Account Life] Monica Petricică: Cea mai mare diferență între „atunci” și „acum” cred că vine din schimbările de consum de media

Trăim o perioadă în care e esențial să pui lucrurile în context și să ai o viziune mai largă care depășește sfera media, crede Monica Petricică, Group Account Director MediaCom România. Monica are o experiență de 15 ani în media. După ce a încheiat studiile la ASE, Facultatea de Relații Economice Internaționale, a început să lucreze ca asistent de departament în cadrul unei agenții de media, în timp ce, în paralel, încheia un program de master în Managementul Proiectelor Internaționale. Evoluția ei s-a construit în timp și a trecut prin toate etapele: Planner, Senior Planner, Account Manager și Account Lead. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


EssenceMediacom Romania

At EssenceMediacom Romania, we believe in People First, Better Results.We help people, brands and businesses unlock their growth potential. Growing brands is harder than ever. Economies are unstable. Retailers,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related