Ringier România și ProductLead vin în sprijinul clienților din publicitate și organizează un webinar despre Social Display, soluția de display advertising automatizată care face legătura directă între influenceri și platformele de publishing

Ringier România și ProductLead vin în sprijinul clienților din publicitate și organizează un webinar despre Social Display, soluția de display advertising automatizată care face legătura directă între influenceri și platformele de publishing

Ringier România și ProductLead vin în întâmpinarea clienților din domeniul publicității care sunt interesați să folosească Social Display și au organizat un webinar care detaliază modul în care soluția oferă avantaje unice în construirea campaniilor de comunicare. Social Display este un produs care combină tehnologia și creativitatea într-o soluție de display advertising customizabil care are rolul de a crea o legătură directă între influenceri și platformele de publishing. Micro-influencerii se transformă astfel în adevărați ambasadori de brand pentru produsele promovate, iar materialele create de ei sunt transformate în unelte de vânzare directă către consumatori.

 

Social Display permite un grad mare de personalizare, astfel încât se poate adapta perfect nevoilor clienților și oferă acces la mii de influenceri care vor funcționa ca o punte de conexiune între client și consumator. Social Display poate selecta influencerii potriviți pentru o anumită campanie pe baza unui brief detaliat sau a profilului de audiență, cu respectarea cu strictețe a guideline-urilor brandului. Apoi, soluția agregă automat toate materialele generate de influenceri în campanie și le folosește pentru a declina formatele de Social Display Ads. Cu alte cuvinte, clienții din domeniul publicității au acces la o varietate de formate de conținut care pot fi ulterior folosite ca vehicule de vânzare și promovare a mesajului campaniei, concomitent cu conținutul generat de influenceri.

Prin soluția Social Display dezvoltată de Ringier România și ProductLead clienții au acces la performanță de top pentru campaniile de display advertising pe care le desfășoară. Clienții ajung la îmbunătățiri ale imaginilor brandurilor (brand lift) aflate între 9 și 16%, CTR-ul înregistrat este între 4.30% și 7.80%, cu o medie de 5.19%, astfel generând peste 800.000 de click-uri pentru campaniile livrate până acum.

Campaniile din Q1-Q3 2022 însumează peste 15 de milioane de impresii, cu peste 200 de micro-influenceri implicați și mai mult de 1.000 de materiale generate de ei. Una dintre cele mai de succes campanii desfășurate prin Social Display a fost Dove Shower care a adus brandului Dove un brand lift de 9.2%, 4.3 milioane de impresii cu bannerele care au rulat în rețeaua site-urilor Ringier România și un reach de peste 42.000 de utilizatori în social media cu peste 5.000 de interacțiuni.

Tagetarea audienței se face precis, granular, mulțumită tehnologiei Piano care permite segmentări avansate și optimizarea audiențelor pentru maximizarea efectului mesajelor campaniei. Astfel, Social Display permite economii de timp și resurse în construcția campaniilor de comunicare și aduce la vârful degetelor clienților din domeniul publicității instrumente de selecție a celor mai buni influenceri și control avansat a distribuirii mesajelor dorite.

Versatilitatea soluției Social Display o transformă în partenerul digital perfect pentru clienții din domeniul publicității care vor să maximizeze eficiența campaniilor de comunicare desfășurate, fără efort suplimentar pentru dezvoltarea de materiale auxiliare. În plus, opțiunile avansate de tagetare permit livrarea mesajului exact către consumatorii care au o afinitate mare pentru subiect și deschiderea unor conversații autentice cu audiența care poate fi fidelizată ulterior.

Social Display este o soluție complexă care completează ecosistemul comunicațional al brandurilor și aduce mai aproape de clienți cele mai noi tehnologii în domeniul display advertisingului care le vor permite să construiască campanii mai eficiente cu mai puține resurse investite în crearea lor. Mai multe detalii despre Social Display și soluțiile care pot fi accesate prin intermediul Ringier România sunt disponibile prin intermediul reprezentanților de vânzări ai Ringier România.

Grupul Ringier este o companie media multinațională. Fondat în 1833, Grupul Ringier are investiții importante în digital, print, stații de radio și producții de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web și de telefonie mobilă, precum și tipografii. Ringier este o companie elvețiană de familie cu sediul la Zürich. În România, Ringier activează din 1992 și este cea mai mare companie de publishing.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related