Lidia Buble, Alexandra Ungureanu, Ruby si alti artisti renumiti ai casei de discuri Cat Music se alatura soluției Social Display, construită de Ringier Romania împreună cu ProductLead, pentru a face legătura dintre artiști și public

Lidia Buble, Alexandra Ungureanu, Ruby si alti artisti renumiti ai casei de discuri Cat Music se alatura soluției Social Display, construită de Ringier Romania împreună cu ProductLead, pentru a face legătura dintre artiști și public

Ringier România începe un parteneriat strategic cu Cat Music prin intermediul Social Display, soluție de display advertising personalizabilă construită în colaborare cu ProductLead. Parteneriatul are ca scop crearea unor legături autentice și de calitate între artiștii Cat Music și platformele de publishing, astfel încât clienții din domeniul publicitar să aibă acces la un instrument de vânzare mai directă către consumatori.

Social Display este un produs lansat la finalul anului 2021 și până în prezent a avut numeroase campanii cu branduri de renume care au confirmat eficiența platformei. Aceasta îmbină creativitatea și tehnologia de ultimă oră în domeniul display advertisignului și agregă materialele create de influenceri pe care le declină apoi printr-un sistem automatizat în zeci de formate originale care să genereze vânzări. După aproape un an de la lansare, platforma a atins maturitatea necesară pe o piață extrem de competitivă, iar parteneriatul cu Cat Music nu vine decât ca o confirmare a acestui lucru. Cea mai mare casă de discuri din Europa Centrală și de Est, Cat Music are în portofoliu artiști de renume ca Smiley, Voltaj, Lidia Buble sau Andreea Bălan și mulți alții pe care i-a propulsat de-a lungul timpului în topul clasamentelor locale și internaționale. Cu mai mult de 50 de canale online care ating 900 de milioane de vizualizări lunar, Cat Music oferă una dintre cele mai importante rețele multi-channel din Europa Centrală și de Est și pune la dispoziție un public larg și variat.

Toate acestea sunt completate de puterea platformei Social Display care acționează ca o punte între artiști și publisheri și oferă unelte de targetare granulară care să maximizeze eficiența mesajelor publicitare ale clienților. Pe baza unui brief detaliat, Social Display poate selecta automat influencerii potriviți și profilurile de audiență, totul cu respectarea cu strictețe a guideline-urilor de brand. În plus, soluția Social Display ajută la optimizarea costurilor prin declinarea extinsă și automată a materialelor unei campanii publicitare pe care le transformă în formate de display advertising care diseminează mesajul dorit. Platforma mai integrează și analize calitative și cantitative de date care să permită clienților să aibă o perspectivă în profunzime a campaniilor desfășurate și să le adapteze în timp real, în funcție de obiectivele urmărite.

Un produs aflat deja la maturitate, Social Display oferă o modalitate versatilă de implementare a campaniilor de display advertising pentru clienții care sunt în căutarea rezultatelor garantate prin intermediul conținutului generat de influenceri. Cel mai mare publisher local cu cea mai mare rețea de advertising disponibilă în România, Ringier are o cotă de piață de 55% (din publicul de internet) și peste 50 de platforme de publishing din diverse domenii pe care le poate oferi clienților care vor să ajungă la publicuri variate.

Materialele publicitare care rulează în rețeaua de site-uri Ringier înregistrează lunar peste 1.5 miliarde de vizualizări, iar conținutul este optimizat din punct de vedere creativ și al performanței pentru maximizarea rezultatelor. Odată cu parteneriatul strategic încheiat cu Cat Music, oferta se extinde și mai mult, iar accesul la influenceri de top este și mai facilă, portofoliul casei de discuri fiind deja unul vast și de renume pe piață.

Social Display este o platformă într-o continuă evoluție, iar Ringier actualizează constant sistemul pentru a include cele mai noi tehnologii din domeniul display advertisingului. De asemenea, implementarea de formate noi este și ea o prioritate, împreună cu adăugarea în portofoliu a noi audiențe și artiști.

Ringier România rămâne dedicat misiunii de a aduce pe piață conținut de cea mai bună calitate și a construi legături autentice și eficiente cu publicurile sale. Deschis constant către parteneriate noi și diverse, Ringier România vrea să revoluționeze piața de display advertising și să promoveze excelența la nivel de conținut.

Mai multe detalii despre soluțiile și parteneriatele disponibile pentru clienții locali se pot obține prin intermediul reprezentanților de vânzări ai Ringier România.

Grupul Ringier este o companie media multinațională. Fondat în 1833, Grupul Ringier are investiții importante în digital, print, stații de radio și producții de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web și de telefonie mobilă, precum și tipografii. Ringier este o companie elvețiană de familie cu sediul la Zürich. În România, Ringier activează din 1992 și este cea mai mare companie de publishing. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related