I want my Logo Bigger

Un nume potrivit si un logo memorabil joaca un rol important in castigarea luptei pentru un loc in mintea consumatorului. Un brand puternic se construieste in timp, iar primul pas este alegerea unui nume si a unui simbol vizual. O strategie de identitate coerenta are numeroase avantaje: pozitioneaza produsul sau serviciul in categorie si il diferentiaza de competitie, contribuie la recunoasterea produsului, ofera o reprezentare vizuala memorabila a unei companii, comunica relevant pentru publicul tinta, comunica emotional, creaza dorinta de apartenenta si loialitate.

Logo Bigger este una dintre putinele agentii specializate exclusiv pe creare de logo design si naming si a fost creat de Ego Media, companie cu 3 ani experienta in comunicare pe piata locala si internationala. "I want my logo bigger!" este expresia favorita a celor mai multi clienti, justificata, de altfel, de relatia afectiva care exista intre un brand manager si brandurile sale. Prin intelegerea comportamentala a consumatorului si a mecanismelor ce declanseaza asocierea de valori cu un simbol grafic, un nume si retorica de brand, Logo Bigger si-a dezvoltat capacitatea de comunicare la nivel de identitate de brand, fie ca aplicatia se refera la o corporatie, un serviciu sau un produs.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related