Programul Design & SoMe @TheAlternativeSchool incepe in 20 Martie. Destinatie: Cannes Lions pentru Young Creatives

Programul Design & SoMe @TheAlternativeSchool incepe in 20 Martie. Destinatie: Cannes Lions pentru Young Creatives

Voci internaționale de la Carre Noir Paris, Grey London, IF Design, Instagram, Istituto Europeo Di Design Milano, Meta, McCann CEE, Mediabrands, Studio Volpi, Vitra, Tabasco și lideri locali cu relevanță de la GMP PR, Libraria de Design, Heist industries, Initiative, KFC, Mad Animator, MRM, Sector 7, Shutterstock și The New dau tonul programului #TheAlternativeSchool 2023.

 

PENTRU CINE:

Programul e un must pentru designeri, creatori de conținut și industriașii din marcom, fie că e vorba despre oamenii de brand sau de agenție. Oferă upgrade, conectare la vibrațiile globale, networking cu creatori de pop-culture, acces la trenduri și insighturi despre branding la zi, cu declinare în design, SoMe & strategie cu impact. Pentru cei sub 30 de ani care aspiră la Young Lions Design, de la Cannes, un premiu în valoare de 5000 E +, reprezentand taxa de participare si cazarea pe toata durata festivalului, e pus la bătaie. 

 

CAND & CUM:

Cursurile încep pe 20.03 cu 8 întâlniri pe Zoom, de la 19:00 la 21:00, dublate, pe 1 aprilie, de Creativity Day, care are loc la Mindspace Victoriei. In 2023, partenerul Creativity Day este KFC.

Eye Temple se alătură școlii și devine partenerul pentru selecția Roger Hatchuel Academy 2024.

 

COSTURI:

Participare individuală: 300 E+vat sau 500 E+vat pentru o echipă. Aplicațiile se trimit la [email protected]. Bucurați-vă de experientă.

Pentru cei care vor sa acceseze doar Creativity Day, fee-urile sunt de 150 E+vat persoana sau 250 E+vat echipa. Suma acopera si rezolvarea briefurilor de competitie pentru Young Lions Design si prezenta, la alegere la 2 dintre cele 8 intalniri cu speakerii straini.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related