Tempo comunica pentru Sindan

Compania Sindan - singurul producator roman de medicamente oncologice, parte a grupului farmaceutic Actavis - a ales ca partener de comunicare Tempo Advertising. Aceasta a castigat in luna decembrie licitatia organizata de Sindan, la care au participat mai multe agentii importante de pe piata.

Colaborarea intre cele doua companii vizeaza atat comunicarea corporativa, cat si comunicarea de produs, pentru toate brand-urile aflate in portofoliul Sindan Actavis, iar serviciile furnizate de agentie sunt PR, media, BTL si creatie.

Sindan a fost infiintata in 1991, pe structura sectiei de cercetare si productie a Instititului Oncologic Bucuresti. In prezent, Sindan se numara printre cele mai dinamice companii din acest domeniu pe piata locala, veniturile sale dublandu-se in ultimii ani. In martie 2006, Sindan a fost achizitionata de compania farmaceutica islandeza Actavis, unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in dezvoltarea, productia si distributia de medicamente generice. Fondat in 1956, cu 10.000 de angajati in 32 de tari ale lumii, Grupul Actavis se pozitioneaza printre primele 6 companii pe piata de farmaceutice generice, la nivel mondial.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related