Akabel Agency, cel mai nou jucător de pe piața de digital din România, aduce brandurile mai aproape de consumator prin autenticitate și relevanță

Akabel Agency, cel mai nou jucător de pe piața de digital din România, aduce brandurile mai aproape de consumator prin autenticitate și relevanță

Akabel Agency se poziționează ca o agenție de comunicare online integrată, cu abordare strategică și creativă, puternic ancorată în tendințele actuale și specificul audienței din România.

Akabel Agency este fondată și condusă de Maria Zvenigorodschi, un profesionist cu un  background solid în zona de comunicare, publicitate și marketing online. În ultimii ani, Maria a acumulat experiență atât din postura de freelancer cât și din roluri în cadrul unor agenții de primă linie din România, în cadrul cărora a elaborat strategii și campanii de promovare pentru clienți din industrii variate, iar activitatea sa a fost recompensată cu premii obținute la competiții precum Webstock și IAB MIXX Awards.

„Am creat Akabel din dorința de a face brandurile mai umane în spațiul digital, fie că vorbim despre felul în care sunt definite și derulate campaniile, fie că e vorba de o comunicare on-spot de la evenimente prin canalele brandului sau despre creare de conținut original pentru social media. Orice campanie sau produs este abordat cu o gândire „Digital First”, iar atunci când construim strategia unei campanii avem în vedere să folosim eficient fiecare tool al digitalului. Nu ne blocăm în canale, avem o abordare holistică și mergem acolo unde găsim targetul, iar de fiecare dată pornim în acest demers de la întelegerea insight-ului consumatorului și construim apoi o strategie digitală care să ajute brandul să-și atingă obiectivele rapid și cu o schemă de cost eficientizată” a declarat Maria Zvenigorodschi, Managing Director & Founder Akabel Agency

Akabel Agency oferă soluții complete de digital marketing și nu numai. Pornind de la strategie, concept creativ, media plan, până la realizarea livrabilelor de social media, website, campanie de newslettere sau propuneri și management influenceri - Akabel asigură implementarea campaniilor de la punctul 0 până la raportarea finală.

Servicii oferite de către Akabel Agency oglindesc competențele echipei, formată din specialiști cu experiență extensivă în domenii precum design, dezvoltare web, media ADS (Facebook, Tik Tok, Google), social media, influencer marketing și digital PR, caracterizați în același timp de abordarea creativă a briefurilor, centrată pe crearea și comunicarea de conținut autentic în modalități creative și inovatoare.

Akabel Agency se remarcă pe piață prin adoptarea unui complex de cinci valori fundamentale, integrate în fiecare aspect al activității sale zilnice. Abundența este promovată ca motor al creșterii, inovației și succesului continuu, în timp ce mentalitatea futuristă asigură anticiparea și adaptarea la schimbările din peisajul digital. Capacitatea de sinteză permite integrarea ideilor și perspectivelor diverse pentru generarea de soluții inovatoare, iar dragostea se manifestă prin construirea de relații puternice și încurajarea colaborării în echipă pentru bunăstarea tuturor. În plus, seriozitatea guvernează acțiunile agenției, asigurându-se că valorile și principiile de bază sunt respectate în întreaga activitate.

Portofoliul de clienți cu care Akabel Agency pornește la drum este compus atât din business-uri antreprenoriale, cât și din companii din zona corporate sau instituțională, pentru care derulează proiecte variate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Akabel

Akabel Agency ofera solutii complete de digital marketing si nu numai. Pornind de la strategie, concept creativ, media plan, pana la realizarea livrabilelor de social media, website, campanie de newslettere sau... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related