Gata cu complicăciunea! Pepsi Max devine Pepsi Zero Zahăr

Gata cu complicăciunea! Pepsi Max devine Pepsi Zero Zahăr

Când te gândești la o băutură fără zahăr te gândești la ceva Max? Deloc. Chiar și în aceste condiții stranii, Pepsi Max și-a purtat cu mândrie numele, de la apariția lui și până în prezent, aducând plăcere nevinovată și confuzie în viața oamenilor. Era timpul, însă, ca brandul să fie scutit de această neînțelegere și să poarte un nume firesc, care să îi reprezinte identitatea cu adevărat. 

Cu surle și trâmbițe și auto-ironie și mult umor, Pepsi are curajul de a spune în sfârșit ceea ce știam toți: denumirea Pepsi Max pentru o băutură fără zahăr este destul de derutantă. Compania recunoaște complicăciunea acestui nume, într-un mod simpatic și amuzant, și îi dedică o schimbare naturală de look. 

Așa că ne luăm la revedere de la Pepsi Max, vedem în rândurile următoare cum a decurs make-overul din familia Pepsi și îl întâmpinăm cum se cuvine pe noul Pepsi Zero Zahăr:

 

Mult, dar deloc. Max, dar Zero

Când zici Pepsi Max te gândești la... exces, bineînțeles. La mult zahăr, multă cofeină, mult acid, mult pepsi-ism. Dar de fapt, în sinea lui, Pepsi Max era un minimalist. Avea mult gust, e adevărat, dar nu avea deloc zahăr. Iar lumea nu prea înțelegea asta. Vorbim despre el la trecut pentru că, ei bine, Pepsi Max lasă locul unui nume care să îl reprezinte cu adevărat: Pepsi Zero Zahăr

 Gustul Max rămâne același, dar brandul își schimbă lookul. 

Ne-am ascultat consumatorii și am înțeles că aceștia doresc o comunicare mai directă și mai transparentă cu privire la produsele pe care le consumă. Prin această schimbare, ne concentrăm pe esența produsului - zero zahăr- și, începând de acum, veți găsi aceeași băutură delicioasă, cu același gust intens, sub noul nume de Pepsi Zero Zahăr”, a declarat Mihaela Hristea, Senior Marketing Manager Beverages.

 

Ce legătură are Pepsi Max cu o pungă cu pungi?

Nu are nicio legătură. Ce e mai derutant? Când ți se spune "să îți fie de bine" după ce te-ai tuns sau că Pepsi Max se numește Pepsi Max?

În onoarea Pepsi Max, acest nume confuz, dar iubit, Drăcea a mers în mijlocul oamenilor, adică în mall, și a cules acolo opinii valoroase. A ieșit un video despre mici fără muștar, lucruri fără legătură unele cu altele și Pepsi Max:

Ce să mai spunem? Pai, îi mulțumim lui Pepsi Max că a fost alături de noi atâta timp, aducând confuzie în poftele oamenilor.

La revedere, Pepsi Max! Bine ai venit, Pepsi Zero Zahăr:

La finalul acestui articol de despărțire, lăsăm loc și de teasing. Sau, ca în serialele cu suspans: Va urma. Pepsi Max aaah Zero Zahăr mai pregătește ceva. Aflați exact ce, luna viitoare. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related