Fiecare femeie are un erou: NIVEA și Highlight PR celebrează legătura specială dintre mamă și fiică în cadrul campaniei SPOTlight – powered by Luminous630®

Fiecare femeie are un erou: NIVEA și Highlight PR celebrează legătura specială dintre mamă și fiică în cadrul campaniei SPOTlight – powered by Luminous630®

Cu ocazia Zilei Femeii, NIVEA și Highlight PR aduc în prim plan o campanie inedită care celebrează frumusețea și puterea relației dintre mamă și fiică.

Campania Mamă și fiică in the SPOTlight – powered by Luminous630®” aduce în atenție legătura unică dintre cele două generații, subliniind nu doar frumusețea individuală a fiecărei femei, ci și maniera extraordinară prin care mamele și fiicele se inspiră reciproc, devenind modele de putere, încredere și frumusețe una pentru cealaltă.

Lorena Șerban, brand ambassador NIVEA, se află în centrul acestui proiect și este protagonista unui video-manifesto emoționant, alături de mama sa. Împărtășind povești personale, cele două ne arată cum poți fi un model pentru cineva drag, precum și felul în care un ritual de îngrijire a tenului poate deveni un liant în relația mamă-fiică. 

Prin această poveste, NIVEA și Highlight PR își propun să ofere un moment de inspirație și sărbătorire a legăturii speciale dintre mamă și fiică.

Campania noastră cu NIVEA este despre legăturile care ne definesc și despre puterea pe care o găsim în fiecare zi în relațiile noastre. În centrul acestei inițiative stă legătura profundă dintre mamă și fiică, oglindind puterea, compasiunea și inspirația pe care o aduc în viața celor din jur. Suntem mândri să fim alături de NIVEA în această campanie care ne amintește că frumusețea este mai mult decât un aspect superficial - este o stare de spirit, o expresie a încrederii și a dragostei de sine.’, a spus Raluca Oprea, PR Manager Highlight PR.

Prin intermediul campaniei Mamă și fiică in the SPOTlight – powered by Luminous630®”, NIVEA își reafirmă angajamentul de a promova încrederea în sine și frumusețea autentică indiferent de vârstă. Având gama LUMINOUS630® în SPOTlight, campania derulată de Highlight PR pune în lumină îngrijirea tenului ca un ritual care unește și mai tare relația dintre o mamă și fiica ei, arătând în același timp faptul că încrederea poate fi învățată și transmisă din generație în generație.

 

 ‘Îngrijirea tenului este un ritual, iar legătura dintre mamă și fiică devine mai puternică atunci când ai grijă de tine deoarece te simți bine în pielea și devii mai încrezătoare. Cu ajutorul gamei NIVEA LUMINOUS630® am adus în prim-plan relația dintre mamă-fiică și am arătat cum rutina de îngrijire a pielii este ritualul prin care acestea se pot susține reciproc.’, Rumiana Kovacheva, Marketing Manager Beiersdorf RO/BG/MD.

Gama NIVEA  LUMINOUS630®  împotriva petelor pigmentare s-a dovedit a fi eficientă în tratarea diferitelor tipuri de pete pigmentare, cum ar fi pete cauzate de înaintarea în vârstă, urme post-acnee și pete pigmentare cauzate de dezechilibre hormonale, cu primele rezultate vizibile în doar 2 săptămâni de utilizare

Campania Mamă și fiică in the SPOTlight – powered by Luminous630®” și-a consolidat prezența în social media cu o serie de clipuri în care nenumărați creatori de conținut și-au invitat mamele pentru a împărtăși experiențele și învățămintele lor, contribuind la promovarea mesajului de putere și încredere între generații.

Highlight PR este o agenție independentă de comunicare și relații publice care abordează fiecare proiect dintr-o perspectivă integrată, bazată pe autenticitate și relevanță.

Credem că poveștile potrivite întăresc legăturile dintre organizații și consumator și abordăm strategic fiecare proiect de comunicare pornind de la fapte, realități și valori comune, astfel încât să susținem dezvoltarea pe termen lung a brandurilor.

Echipa Highlight PR este compusă din specialiști pasionați de comunicare, cu experiență multidisciplinară și conectați la tot ce e nou, care coordonează proiecte de comunicare (PR, Online, Digital & Social Media, Events) de la etapa de strategie și concept până la cea de implementare și ulterior evaluare.

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovației în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari și mai importante branduri globale. Manifestând mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

 

Credits:

Echipa Highlight PR:
Aela Cotabiță – Managing Director
Raluca Oprea – PR Manager
Alexandra Nae – PR Executive
Andreea Dobranici – Creative Director
Gabriel Coman – Copywriter

Echipa NIVEA:
Ana-Maria Oilă – Brand Manager
Andrei Șerban – Consumer Journey Manager
Alexandru Rîpa – Media & PR Manager

Colaboratori:
Adrian Rântaru – Video Producer
Ionuț Racoreanu – Scenograf
Ana Ioana Mușet – Makeup & Hair
Studio Fotofilm 365 – Studio

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight PR

Highlight PR - Shaping Stories Highlight PR este o agenție independentă de comunicare și relații publice care abordează fiecare proiect dintr-o perspectivă integrată, bazată pe autenticitate și relevanță. Highlight... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related