[Update] Draftfcb a realizat campania aniversara Nivea "100 DE ANI. GRIJA PENTRU PIELE. PENTRU VIATA”

[Update] Draftfcb a realizat campania aniversara Nivea "100 DE ANI. GRIJA PENTRU PIELE. PENTRU VIATA”

Draftfcb a realizat la nivel international campania de promovare Nivea "100 DE ANI. GRIJA PENTRU PIELE. PENTRU VIATA” a carei buget global de marketing pe 2011 este in valoare de 1 miliard de euro, informeaza un comunicat emis de agentie. Investitia in campania de advertising se ridica la peste 70% din buget.


Endorserul acestei campanii este Rihanna a carei melodie "California King Bed” va acompania actiunile de comunicare internationale.
Campania la nivel local cuprinde o componenta de ATL, una de BTL si una de PR. Promovarea clasica este realizata prin intermediul spotului TV, executiilor in presa scrisa si prin OOH. Promovarea BTL se desfasoara prin intermediul cabinelor foto Nivea amplasate in Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Cluj si Timisoara unde consumatorii isi pot face fotografii pe care le pot obtine atat in format fizic, cat si digital. Fotografiile vor fi integrate in filmul aniversar Nivea 100 care va fi proiectat pe cladirea Cocor din Bucuresti in perioada 26 - 28 mai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sick O pathic
acum 12 ani
Daca ai o piele de 100 de ani citeste aici: http://www.sickopathic.com/2011/05/probably-worst-idea-in-world.html

(comentariul ar fi fost mai lung decat articolul)



Branded


Related