Cesar Bitlan: Am pregătit împreună cu echipa glo™ cea mai îndrăzneață producție din toți acești ani pentru Hip Hop Takeovers #6

Cesar Bitlan: Am pregătit împreună cu echipa glo™ cea mai îndrăzneață producție din toți acești ani pentru Hip Hop Takeovers #6

Hip Hop, mega invitați, dans, socializare, vibe bun, muzică, distracție. Pe 26 aprilie, Hip Hop Takeovers & glo™  sărbătoresc 6 ani cu un eveniment memorabil pe scena românească de hip hop. Invitatul special este Ty Dolla Sign, acompaniat în deschidere de Deliric și Oscar, iar  evenimentul va avea loc la LAMINOR ARENA, Blvd. Basarabia 256, București.

Cesar Bitlan, Founder Hip Hop Takeovers, a pregătit, în parteneriat cu glo™, un eveniment de zile mari. 

"Sărbătorim 6 ani de evenimente extraordinare, 68 de ediții și multe mii de amintiri frumoase. Pentru 26 aprilie am pregătit ceva cu totul inedit. Pe lângă unul dintre cei mai de actualitate artiști internaționali ai momentului, Ty Dolla Sign, și bine cunoscuții rapperi de calibru români, vom avea un setup cum rar întâlnești la show-urile din România", spune Cesar.

Povestim cu Cesar în continuare despre cum a început povestea Hip Hop Takeovers, experiența parteneriatului glo™ și ce se întâmplă memorabil la Hip Hop Takeovers #6:

 

Povestea Hip Hop Takeovers

Povestea Hip Hop Takeovers este cel mai simplu definită prin dorința organică personală, a mea și a lui Vlad, de a avea un party hip-hop premium în București, România.

Am început în 2018 cu gândul de a crea blendul perfect între cultura noastră favorită și conceptul de remote event în zona premium. Astfel, am lansat brand-ul HHTakeovers pe 18 Mai 2018 la Palatul Oromolu din Piața Victoriei.

 

Cum a evoluat evenimentul

Cu multă muncă și creativitate din partea noastră, cu susținere și dragoste din partea comunității, cu implicare din partea partenerilor. Suntem recunoscători pentru toate.

Am tot ajustat detalii, mai mici sau mai consistente, dar nu aș putea spune că am transformat total vreun aspect. Evenimentul are aceeași coloană vertebrală, cu bucuria că este mult mai înaltă, mai solidă și mai flexibilă.

 

Aniversarea de 6 ani Hip Hop Takeovers

Sărbătorim 6 ani de evenimente extraordinare, 68 de ediții și multe mii de amintiri frumoase. Pentru 26 Aprilie am pregătit ceva cu totul inedit. Pe lângă unul dintre cei mai de actualitate artiști internaționali ai momentului, Ty Dolla Sign, și bine cunoscuții rapperi de calibru români, Deliric și Doc, alături de Oscar, vom avea un setup cum rar întâlnești la show-urile din România.

Scena centrală cu deschidere 360 de grade, în mijlocul publicului, și un corp cilindric suspendat deasupra acesteia, mappat tot în 360 de grade, vor oferi cu siguranță o experiență audio- vizuală memorabilă participanților.

 

Colaborarea cu glo™ 

Vă recomand să ajungeți la eveniment, am pregătit împreună cu echipa glo™  cea mai îndrăzneață producție din toți acești ani.

Într-o astfel de colaborare sunt esențiale profesionalismul, sinceritatea, curajul de a prezenta atât situațiile dificile, cât și ideile nebunesc de pozitive și, nu în ultimul rând, înțelegerea.

Ne întâlnim aproximativ o dată pe lună, cu precădere noaptea, într-un mod distractiv și îndrăzneț.

 

ADN-ul Hip Hop Takeovers

Constă în abilitatea fiecărei persoane care ne trece pragul să absoarbă contextul pe care-l pregătim cu fiecare ediție, alături de energia celorlalți prezenți și să se bucure de momente speciale.

Suntem descriși cel mai des ca fiind un eveniment unde oamenii vin să se distreze, să danseze și să evadeze din rigiditatea socială tot mai prezentă în zilele noastre.

Ce trebuie să știe oamenii cel mai important despre aniversarea de 6 ani Hip Hop Takeovers? Că este un eveniment foarte valoros din foarte multe puncte de vedere, cu un artist greu de văzut în 2024, cu un setup cum rar vezi, cu un line-up PRE excelent. Nu că este evenimentul nostru, dar sunt pe deplin convins că e un show ce nu ar trebui ratat.

 

(18+) glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related