Trenta Pizza transformă râsetele oamenilor în pizza pentru a marca rebranding-ul

Trenta Pizza transformă râsetele oamenilor în pizza pentru a marca rebranding-ul

Trenta Pizza s-a rebranduit recent din „Cea mai mare pizzerie mică” în „Trenta – Pizza che ride”, într-o repoziționare care subliniază buna dispoziție livrată de pizza de la Trenta. Repoziționarea se leagă firesc de esența brandului, acesta fiind asociat încă de la înființare cu o felie de pizza care zâmbește  - logo-ul binecunoscut al Trenta.

Rebranding-ul este realizat în parteneriat cu buticul de creație Supersomething, reprezentând prima colaborare dintre Trenta Pizza și aceștia. Prima campanie care marchează rebranding-ul este o promoție cu twist, menită să creeze asocierea dintre pizza și râs în cel mai relaxat mod: „Râzi și îți dăm o pizza”.

Promoția se desfășoară în social media și oricine poate participa. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să posteze un video cu ei râzând și hashtag #pizzacheride pentru a se înscrie. Orice video înscris este premiat cu o pizza mare Trenta.  

Promoția este comunicată printr-o serie de spoturi online și prin execuții OOH cu același mesaj direct: Râzi și îți dăm o pizza.

Andrei Bartesh, marketing director Trenta:

"Trenta Pizza a fost întotdeauna mai mult decât o simplă pizzerie; am fost și rămânem un partener de încredere în crearea unor momente memorabile și pline de bucurie pentru clienții noștri. Timp de aproape două decenii, am adus zâmbete pe fețele oamenilor prin produsele noastre, iar acum, cu noua noastră poziționare 'Trenta – Pizza che ride', ne dorim să subliniem și mai mult acest angajament. 

Am ales să ne reinventăm pentru a rămâne relevanți în viața de zi cu zi a oamenilor. Astăzi, interacțiunea cu brandurile trebuie să fie sinceră și umană, iar noi dorim să fim parte din momentele de fericire ale clienților noștri. 

Promoția 'Râzi și îți dăm o pizza' este un mod simplu prin care să sărbătorim alături de comunitatea noastră. Clienții noștri se pot bucura de o pizza mare doar postând un video cu ei râzând, folosind hashtag-ul #pizzacheride. Îndemnul nostru este simplu: <<Pentru o viață mai bună, râzi mai mult>>. 

Rebranding-ul vine cu o identitate vizuală nouă și cu o promisiune: să oferim nu doar pizza delicioasă, ci și momente de bucurie. Ne concentrăm pe optimizarea proceselor de producție și livrare, pentru a asigura că fiecare comandă ajunge rapid și caldă, sporind astfel bucuria fiecărei mese. 

Ne bucurăm de acest nou capitol și suntem nerăbdători să aducem mai multe zâmbete și fericire în viețile celor care aleg Trenta Pizza."

Dobrin Daniel, supercreativ Supersomething:

"E minunat când un client îți dă brieful “vrem să ne rebranduim și să nu ne mai simțim ca la un job, vrem să ne distrăm mai mult”. Normal că am acceptat această provocare pentru că și noi voiam să ne distrăm mai mult decât să muncim. Așa că ne-am suflecat mânecile, ne-am apucat de distracție și uite așa a ieșit “pizza che ride”. Și de atunci nu mai facem meeting-uri, ne întâlnim să râdem la o pizza."

Rebranding-ul va fi însoțit și de o identitate vizuală nouă prezentă în locații și pe cutii, care se lansează în curând și care cu siguranță va aduce zâmbete.

Mihai Gheorghe, supercreativ Supersomething:

"Orașul care râde. Așa numim noi intern noua cutie de pizza de la Trenta. Este ADN-ul noii identități vizuale Trenta, care susține misiunea brandului, să râdem mai mult. Sursă de inspirație -> Bucureștiul, care are din start foarte multe layere pozitive, iar alături de un super-ilustrator nu este greu să le activăm doar pe cele pline de culoare și veselie. Proiectul da startul unui amplu proces de rebranding dedicat fiecărui cartier în parte. Țineți aproape. :)"

 Ilustrator: Daniel Strugariu

 

Credits:

Echipă agenție Supersomething:
Dobrin Daniel – super creativ
Mihai Gheorghe – super creativ

Echipă producție video Delir Media:
Alexandru Ariciu - regie
David Mogan – dop
Mihai Iancu – producator
Stefan Ghinea – camera asistent

Echipă producție foto Greenmind studio:
Manu Sava – fotograf
Stefan Anger – producator
Vlad Solomon – asistent foto
Iulian Draghici – post production art director
Anda Durac – post production

Echipă client (Trenta Pizza):
Andrei Bartesch – Marketing Director
Ioana Dragan – Brand Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Campanii

SectiuneBranded


Related