Pasul (in timp) de la Publicis la First

Razvan Durlan si Ionel Blanculescu - unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati consultanti de business si specialisti in managementul litigiilor din Romania, au dezvoltat in a doua perioada a acestui an un proiect comun care poarta numele First Line Communication.

First Line Communication este o agentie specializata de comunicare si relatii publice, independenta, care ofera consultanta inclusiv in zona evenimentelor neconventionale si a comunicarii integrate. Agentia va oferi clientilor servicii complete de comunicare, axandu-se in principal pe consultanta strategica, comunicare financiara, comunicare de marketing si de brand, gestionarea situatiilor de criza, media relations, public affairs si lobby guvernamental. Cei doi parteneri si-au propus sa aduca cele mai bune rezultate prin partenereriatele durabile pe care le vor incheia cu toti clientii agentiei, dar si prin onestitatea cu care vor aborda relatia dintre acestia si consultanta pe care o vor oferi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related