Scala JWT isi innoieste echipa de Client Service

Petra Hoyos, CEO Scala JWT Romania a anuntat recent contractarea unei noi echipe de client service: Mihaela Barsan, Account Director si Alexandra Cantor, Account Manager.

"Suntem foarte incantati de prezenta Mihaelei si a Alexandrei, mai ales datorita faptului ca formeaza o echipa foarte puternica. Avand in vedere aportul lor la dezvoltarea multor conturi multinationale, a background-ului si a experientei, prezenta lor in Scala JWT va reprezenta o reala valoare adaugata pentru relatia cu clientii nostri" a declarat Petra.

"In plus, aceasta este o oportunitate si pentru ele, deoarece echipa este nerabdatoare sa dezvolte solutii reale de comunicare pentru clientii nostri. Mihaela si Alexandra sunt binevenite la Scala, iar clientii nostri sunt norocosi ca le avem de partea noastra" a adaugat Vilma Ignat, Client Service Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related