S-au desemnat castigatorii competitiei pentru vizualul campaniei de comunicare a Effie 2008

Pentru dezvoltarea creativa a vizualului de campanie EFFIE, organizatorii au decis deschiderea competitiei pentru intreaga comunitate de advertising din Romania - agentiile membre IAA si UAPR, alte agentii, freelanceri, studenti, oameni din industrie etc.

Ca in fiecare an, premiul pus in joc pentru aceasta competitie este un cec in valoare de 1,000 Euro. Anul acesta el a fost castigat de echipa formata din Sorin George Liurea,copywriter Ogilvy si Stefan Cristian Gutue,copywriter Brightness.

Echipa aceasta este pentru a treia oara consecutiv castigatoarea acestei competitii. Desi anul acesta au concurat sub pseudonim, lucrarile propuse au fost de departe superioare majoritatii si au dovedit nu doar intelegerea briefului si a brandului in sine cat si o mare bucurie de a lucra. E de apreciat perseverenta, talentul si energia acestei echipe care, s-a intrecut pe sine dezvoltand 17 propuneri de visual.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related