Ogilvy a castigat contul regional al Cappy

Agentia Ogilvy&Mather Romania a fost aleasa pentru a gestiona comunicarea brandului Cappy, in urma unei licitatii organizate de Coca-Cola Adriatic & Balkans Business Unit, care a avut loc la sfarsitul anului trecut.

Incepand din acest an, Ogilvy & Mather va dezvolta si implementa strategia de comunicare a brandului Cappy atat in Romania cat si in tarile din regiune din pozitia de Brand Agency, oferind un pachet complet de servicii specializate de publicitate.

"Perspectiva de a lucra pe brandul Cappy la nivel regional reprezinta un punct de referinta in cariera profesionala a oricarui creativ pe care il cunosc. Perspectiva de a lucra cu echipa profesionista a Companiei Coca-Cola Romania ma face sa cred ca succesul acestui brand este asigurat in urmatoarea perioada si am simtit asta din prima clipa, inainte sa stim ca vom fi parteneri." Albert Nica - Executive Creative Director, Ogilvy Group

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related