Miguel Goncalves este noul director de creatie Mercury360

Miguel Brito Gonçalves (34) este noul director de creatie al consultantului de marketing si comunicare Mercury360. Miguel se alatura, asadar, celor trei Group Creative Director-i Cristina Diaconescu, Irina Chira si Liviu Turcanu si va conduce impreuna cu acestia departamentul de creatie al agentiei.

Miguel are 8 ani de publicitate petrecuti in agentii precum Edson/FCB (agentia primului portughez care a luat un Leu la Cannes), FCB Lisabona, FCB/Tapsa Madrid, Leo Burnett Lisabona sau Leo Burnett New York. A venit in Romania acum aproximativ un an, la Tempo, iar din martie a ales Mercury360 pentru a-si pune in aplicare viziunea, ambitiile si ideile creative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related