90 de campanii intra in competitia Effie 2008

Cea de-a cincea editie a Premiilor Effie Romania a adus un record de inscrieri: 90 de campanii trimise de catre 29 de agentii.

Competitorii la Effie 2008 sunt: 23 Communication Ideas, Brands&Bears, Brandstalk, Bridge Communication, CAP, Cohn&Jansen, Cupid Consultancy, DDB Bucharest, DraftFCB, Friends Advertising, Gavrila & Asociatii, GMP, Graffiti BBDO, Grey, Headvertising, Leo Burnett, Loco Branding and Consulting, McCann Erickson, Next Advertising, Odyssey, Ogilvy & Mather, Ogilvy Action, Ogilvy Group, Propaganda, Punct Advertising, Saatchi&Saatchi, Scala JWT, Spotlight, Unilever.

Castigatorii trofeelor Effie Awards 2008 vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc in data de 15 mai 2008, incepand cu orele 19.30, in Club Bamboo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related