Stejar pune piciorul in prag

Stejar Pilsner ii rasplateste pe cei care intra pe www.bereastejar.ro si spun cum e sa fii cu adevarat barbat. Barbatul este barbat in orice situatie si nu are nevoie de aprobari speciale pentru a se manifesta ca un barbat. Tocmai de aceea a venit momentul pentru a pune piciorul in prag si a-i chema pe romani sa spuna cum e un barbat!

"Ca barbat, nu am evident nimic impotriva unei initiative legislative pentru ziua barbatului; daca mai este si o zi libera, cu atat mai bine! Insa nu pot sa fiu de acord cu felul in care sunt portretizati barbatii in campania de promovare a aceste initiative: niste personaje care viseaza cu ochii deschisi la ziua in care sa o le dea cineva voie sa le placa blondele. Daca cineva isi aroga statutul de purtator de cuvant al barbatilor, ar fi mai bine sa nu ne ia peste picior. Din acest motiv ne-am hotarat ca este timpul ca cineva sa puna piciorul in prag si sa spuna: "Nu suntem cu totii niste papagali". In esenta, aceasta este ideea campaniei Stejar", a declarat Mihai Barsan, Group Brand Manager URSUS Breweries.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Stefan G
acum 12 ani
Astept berea cu testosteron in ea! Vreau o bere care sa ia in capac toate celelalte beri si sa faca ordin cu pumnul oriunde merge. Bergenbier a facut totul cu un umor finut, nu cu atitudinea de fierar betonist suparat pe viata. Imi placea mult mai mult campania veche Stejar, "de esenta tare".
anton mihai
acum 12 ani
Sa va spun o poveste adevarata.

A fost o data ca niciodata un barbat care s-a intalnit la un colt de strada cu un caine. Au mers impreuna un timp. Timp in care cainele i-a tot povestit momente din viata lui. Apoi s-au despartit. barbatul s-a uitat in urma cainelui care mergea la fel de calm. Apoi ca din senin s-a oprit. Omul a tresarit, cainele insa nu a intors capul. A stat pur si simplu cateva secunde, care au parut o vesnicie, apoi a plecat mai departe. Barbatul a inteles. In viata ca sa mergi mai departe trebuie sa stai un pic.

Povestea inca nu a iesit la suprafata pentru ca eram in locul nepotrivit la momentul potrivit(cu exceptia unui om care a crezut in ea).

Atat. Ciudat insa cum se pare totusi ca intelesesem bine. In partea a doua aparea un stand-up destept. Povestile s-au consumat in septembrie anul trecut(2007).

Cum e viata...

anton mihai
acum 12 ani
Ca intre timp m-am cam enervat. O agentie e proasta din doua motive. Ori conducerea e proasta ori prostia o conduce.


Branded


Related