Alina Chirvase s-a alaturat echipei Ogilvy Public Relations

Incepand cu luna iulie, Ogilvy Public Relations si-a extins echipa cu un nou consultant de comunicare si relatii publice: Alina Chirvase are o experienta de peste 5 ani in media si PR si este absolventa a Facultatii de Litere si a masteratului de Management si Comunicare in Afaceri din cadrul SNSPA.

Alina a lucrat in televiziune ca redactor, scenarist si documentarist la Antena 1 si Prima TV si ca manager de proiecte new media la Realitatea TV, unde a coordonat rebranding-ul site-urilor realitatea.net si romantica.ro. Daca pana in prezent a fost implicata doar in proiecte de relatii publice, de curand Alina Chirvase s-a alaturat echipei Ogilvy PR, hotarare despre care spune ca "reprezinta un pas matur si chibzuit care cu siguranta imi va aduce mari satisfactii."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related