Theodor Sandu, noul Creative Director al agentiei DDB Bucharest

Theodor Sandu va conduce incepand cu 3 noiembrie departamentul de creatie al agentiei DDB Bucharest, inlocuindu-l pe Bradut Florescu. Cu o diploma in arhitectura, la Institutul de Arhitectura din Bucuresti, acesta si-a inceput activitatea ca Art Director la Brands & Bears, apoi a trecut prin GMP Advertising, pentru ca anul 2006 sa il gaseasca Senior Art Director la Leo Burnett. A lucrat pe conturi importante: Banca Romaneasca, Bergenbier, Boom TV, Cosmote, Doncafe, Orange, UCPR- si a adunat o multime de premii la Ad'Or, AdPrint, Effie, Golden Drum, Epica; este finalist la Cannes, cea mai recenta reusita fiind un Gold la Golden Drum 2008.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneRelated