Proiecte vechi si noi pentru Kinecto

Interviu cu Radu Ionescu (Managing Director, Kinecto)

Kinecto a intrat in grupul Tempo cu experienta si entuziasmul unei agentii digitale care a facut treaba buna pe cont propriu, dar care acum a decis sa se afilieze la un grup cu ganduri mari de viitor. Despre cum vede Radu Ionescu (Managing Director, Kinecto) aceasta infratire, despre cel mai recent proiect Kinecto, adica platforma online Garnier, dar si despre prestatia de la Internetics, in cele ce urmeaza...

Schimbare pentru Kinecto

IQads: Kinecto era o agentie independenta de comunicare digitala. De ce ati decis sa renuntati la statutul acesta pentru a intra intr-un grup de companii?
Radu Ionescu: Am studiat mult ce se intampla in zona de interactive in Romania si in lume, cu un focus pe zona central si est europeana. Si punand totul cap la cap cu planurile noastre legate de proiecte si dezvoltari pe care vrem sa le facem am hotarat ca intrarea in parteneriat cu un grup de advertising este piesa de puzzle care ne va ajuta sa ne atingem toate tipurile de obiective - in special pe cele care tin de ego-ul nostru.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related